IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

MoI!Tiistai 07.02.2006 02:46

Hei taas rakas päiväkirjani!

Siis vitsi! Mun elämässä puhaltaa nyt uudet tuulet! Oon jättäny sellasen nolon ja säälittävän angtaamisen ja siirtyny jalolle tielle! Ensinnäki oon huomannu itessäni sellasen uuden puolen, että oon tosi isänmaallinen ihminen. NiinQQWQw esim. sen, että vihaan kaikkii mutui ja ählämeitä! Ne on tosi ällöi! Ja ne pitäs potkii pois suomesta koska ne saastuttaa meidän puhtaan rodun!

Sit mä myöskin oon nykyään tosi kuul. En tajunnu ennen miten hienoo on jos polttaa!?? siis voitteks älyy miten idiootti oon ollu? Voi vitja. No mut nyt tiiän ja poltan kuus askii päivässä.

No sit kolmanneks tajusin miten naurettavaa on olla joku hiku oppilas siis mieti nyt. Sain ennen jotain 9 kokeist siis äääks.. onneks tajusin miten kuulia on lintsaa ja saada kutosii ja vitosii. Nyt kaikki onneks tykkää must. Sit äiti ja isä on iha ilosii ku en enää viiltele jne, mut ne ihmettelee miks saan nii huonoi kokeist ja sano et saatan joutuu vaihtaa kouluu tai jotain!??!?... mut ei se haittaa.... sit mä oon nyt viimein päässy yli siit naapurin koirast.. vaikka sen knotti oli aika ihq.. mut hei! Sanoin itelleni et NYT! Nyt on aika siirtyy eteenpäin. Ja sit .. no mä näin tos yks päivä yhen Jorman. Seon nIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiN komee.. ja sen kalu!?!?!??! on ainaki sen vartalon mittanen.. eli about 16 cm se on siili... Jore siis... Mut se on tosi h0++15!!!!

Tosiaan oon siis nyt ihan hyvässä vaihees elämässäni. Tiiän mitä haluun ja oon tosi ylpee itestäni. Siis tajuuks miten siistiä on olla tyhmä?! voi vitja et oon kuul.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.