IRC-Galleria

Öljy on uusiutuva luonnonvaraMaanantai 27.10.2008 16:27

Aivan lapset, oikein luitte. Ei se öljy pöljy mihinkään ole loppumassa, vaikka isot pojat niin on sanonutkin. Öljy lähteitä on maan alla miljoonia piljoonia ja niitä syntyy koko ajan lissää.
Öljy-yhteiöiden pamput lamput vaan on niin ahneita ja kieroja pahiksia että ne ihan omasta päästä keksivät senki että öljy loppuis.
Puhuvat paskaa.
Bensan ja muiden öljytuotteiden hinnat nostetaan taivaisiin, jotta nämä samat miehet sais vähän hulppeammat pikkujoulut.
Jos öljyä tuotettaisiin niin paljon kuin sitä oikeasti on, niin se maksaisi tuskin viittäkymmentä senttiä tynnyriltä, eikä se pyörittäisi maailman rahataloutta mitenkään, ja sitten tulis ehkä mössöä.
Mutta mikäli nämä öljypamput eivät kieroilisi, hallitsisi maailmanmarkkinoita varmastikkin tuote nimeltä maniokki. Sitä on Afrikassa miljoonia piljoonia kiloja, mutta alkuasukkaat eivät ossaa käyttää niitä kunnolla ja hukkaanhan ne menee, hyvät maniokit. Suurin osa maailmasta sitä mussuttaa ihan paljaaltaan nytten, niin miettikääpä tykönänne kun siitä tehtäis gurmeeaterioita ja hienoja maniokkiravintoloita sinne afrikkaanki niin loppuis nälkä lapsilta.
Öljy miesten vika että on toisilla nälkä.

Piti taas kehittää yks salaliittoteoria ku ei ollu mtn tekemistä. En ehkä oikiasti oo tuota mieltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.