IRC-Galleria

RapulaPerjantai 02.01.2009 03:47

Sehä o semmonen juttu minkä kaikki tietää eikä halua ikinä kokea uuestaan sen jälkeen kun on joskus sen kokenu. Silti sitä kuitenki ajaa kerta toisensa jälkeen ittensä siihen tilaan. Mikään ei mee alas, pää räjähtää, pikkuset tontut huutaa vitusti korvaan. Parasta on se ku pienen pieni pikkusisko kaverinsa kans tullee huutamaan ja hyppimään sängyn viereen ja jopa päällekki kun on just heräämässä.

Noustessa ylös ei oikeen tiiä että tuleeko eiliset ylös heti vai nyt vai kohta ja ensimmäinen määränpää on wc, potemaan pahanolon tuskaa vai mitä se oli. Onneksi aina ei mee ihan radikaalimman kautta ettei tarvi koko sisälmystöä tyhjentää suun kautta, joskus niin käy kuitenki.

Mikään ei taho mennä muutamaan tuntiin alas, varovasti jotain vettä tai cokista koittaa juoda, kahvi vaan pahentaa oloa jos sitä erehtyy juomaan, ainaki mulla. Krapulapäivän kohokohta onkin se, kun pystyy ensimmäisen kerran syömään kunnolla jotain, sitä tosiaan osaa arvostaa. Yleisfiilis on aika hontelo ja kaikki tekeminen on semmosta helvetin haahuilua, itekki kävin tänee yhessä ouvosa paikasa misä oli maahiset ja ne ajeli poroilla iha vaa sen takia ettei ne uppoais semmoseen möhnään mitä ne kutsu mullaksi, se oli pinkkiä hyytelöä. Tä.. aiheesta poikkeaminen. Aika siisti paikka silti.

Krapulassa EI sais urheilla, mutta mentiinpä silti vähä luistelee. Terät aivan paskassa kunnossa vieläpä iha paskana, sitte pelattii jotai lestoja vastaa ja ne ei iha satanolla nöyryyttäny mut melkee, oha se handicappina helppo ku toiset viel rapsoissaa ja meikäki tais just olla vierailulla siinä hienossa paikassa.

Rapulassa tulee myös muisteltua ja tuskailtua edellisiltaisia mutta niitäpä ei nyt tähän tällä kertaa ;)

Oli pakko kirjottaa ku toivottii:D aihe nyt tämä tykkäsit tai et.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.