IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Guttersniper

Guttersniper

https://soundcloud.com/lokkijay

Selaa blogimerkintöjä

Vaude.Tiistai 27.11.2007 03:09

Henkilö X:
- Ihan yleisestä mielenkiinnosta minun on pakko kysyä sinulta: onko mielenterveytesi mielestäsi hyvässä kunnossa? Pidätkö ollenkaan mahdollisena sitä, että olisit jonkinlaisessa psykoottisessa tai skitsofreenisessa tilassa?

Henkilö Y:
- Oletko koskaan ajatellut sitä, että kun kysyt, tai osoitat toista ja sanasi sanot, sanat tulevat sinusta ja sinun omasta mielestäsi, ja sanasi näyttävätkin sinun mielenlaatusi - ei hänen jota osoitat?

Henkilö X:
- Tottakai, tämä on itsestäänselvää. Estääkö joku muuten sinua vastaamasta kysymykseeni?"

Henkilö Y:
- Totuus on että se ei ole itsestäänselvää vaikka niin väität. Se paljastuu tästä; Kysymykseesi on vastattu, mutta se ei jostain syystä suodatu vastaukseksi, ja tulos on peilikuva siitä mitä pitäisi olla itsestäänselvä. "Estääkö joku muuten sinua vastaamasta kysymykseeni?" on kysymys, joka sinun täytyy esittää itsellesi. Kysymys, johon sinun täytyy löytää vastaus on "Miksi minä en ymmärrä sitä?"

Kielitiede onkin aivan helkkarin kaunista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.