IRC-Galleria

Guttersniper

Guttersniper

https://soundcloud.com/lokkijay

Selaa blogimerkintöjä

Näin juuriTiistai 22.09.2009 15:03

http://www.sciencedaily.com/releases/2009/09/090921134656.htm

"Coercive interrogation techniques used to extract information from terrorist suspects are likely to have been unsuccessful, new research shows."

Öh.

Ei ainakaan meikäläiselle tullut yllätyksenä, että (etenkin) Bushin hallinnon aikaiset menetelmät, joilla kuulusteltiin terroristeja, voisivat aiheuttaa valtavia psyykehäiriöitä. Emmä nyt tiiä, itsehän olen melko pitkään pitänyt selvänä, että kidutettava kertoo vaikka raiskanneensa kaikkien presidenttien isovanhemmat, aloittaneensa 2. Maailmansodan ja jopa joskus pitäneensä vastakkaisen sukupuolen alusvaatteita (!!!) vain päästäkseen pois raastavasta kidutusprosessista. Voihan siinä samalla järkensäkin menettää.

No, hyvä että asiasta on nyt vahvaa tieteellistä näyttöä.

Päivittyvä merkintä KHOL-miitistä!Keskiviikko 16.09.2009 19:39

Monet ovat pyytäneet, että uusi Kaikki huumeet on laillistettava -yhteisön toinen miitti järjestettäisiin mahdollisimman pian, joten päätin ottaa homman esille, ennen kuin lipsuu ensi vuoden puolelle.

Järkevintä olisi siis lähteä liikkeelle yhteisen päivän löytämisestä.

Kaikki ehdotukseni ovat ainakin alustavasti lokakuulle. Tämä siksi, että lienee fiksua odottaa ilmoittautumisia ja suunnitella ohjelmaa parisen viikkoa pidempään, jotta voitaisiin oppia jotain pientä viime miitin pikkuisista kompastuskivistä.
Ehdotukseni ovat lauantapäiviä, jotta kellään ei tulisi kova kiire lähteä aikaisin, vaikka haluaisi jäädä jakamaan siistejä hetkiä. Ei muuta kuin ilmoittamaan, mitkä näistä ehdotuksistani sopisivat parhaiten. Näistä sitten valitaan parhaiten sopiva päivä, mutta tässä tulee tietysti huomioida se, että esimerkiksi joku välttämätön asia saadaan paikalle vain tiettynä päivänä.

Alustavasti päiville osallistuu:

17. Lokakuuta: 15 henkilöä

24. Lokakuuta: 14 henkilöä

31. Lokakuuta: 13 henkilöä

Miitti on aikomus pitää Hämeenlinnassa samasta syystä kuin viimeksikin: Kaupunki on lähimpänä valtaosaa yhteisöaktiiveista. Alkukokoontuminen järjestettäisiin jossain suhteellisen lähellä juna-asemaa (tää on vissiin söpö sana), jotta kauempaa saapuvat olisi helppo löytää.

On hyvä ottaa huomioon, että näinä syksyisinä päivinä ulkoilma alkaa jo tuntumaan melkoisen purevalta, joten olisi järkevää suunnitella jotain yhteistä sisätilaa, joka olisi tilava, jonne voisi tuoda äänentoistoa ja jossa olisi mieluisaa viettää aikaa. Jos jollain on ideoita, niin pikaisesti ehdottamaan! Ohjelma tulee selviämään pitkälti paikan löytymisen jälkeen.

Lisäinfoa: Yksi mahdollinen paikka on tiedossa, mutta sen varmistumiseen menee vielä tovi. Ilmoitan tästä, kun saan tarkempaa tietoa :)

Messiin!

(suht) Varmistuneita tulijoita:

Guttersniper
vertt|
MastaMind
Southbound
MukiTee
Introvertigo
Olentolupa
Enkelikarkki
tigers
Lumboga
Tamsu
k-osmo-s
Schattenjäger
Imperialist
Gorgonoidi
Emie

...Tiistai 08.09.2009 03:01

HUHHUH.

Spotify-kutsuja!Sunnuntai 06.09.2009 20:05

Nyt olisi kaksi Spotify-kutsua jaossa.
Ketkä haluavat? Pyyntö tähän merkintään joko privassa tai julkisesti.

Kaksi omalaatuisinta/hauskinta/yms. pyyntöä palkitaan mahdollisimman pian.
PS. sähköpostiosoite mukaan viestiin (tai profiiliini) tai pyyntö kaikuu kuuroille korville.

=)

Lisätietoa Spotifysta täältä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Spotify

Ei jumalauta nyt pojatMaanantai 31.08.2009 14:43

Ice Age in 4D!Maanantai 31.08.2009 10:05

http://www.youtube.com/watch?v=LO2aCVlnLow

Totaalihajoilua heti aamusta. <3