IRC-Galleria

LUNTA, HALLOWEEN, PERJANTAI. <3 Perjantai 31.10.2008 17:39

Kalat 20.2. - 20.3.

Pienimuotoinen, virkistävä halloween-ilottelu on paikallaan. Voit yhdistää monta asiaa, kun keräät ystäviäsi kokoon ja menette yhdessä syömään hyvin.

KoeviikkoTiistai 23.09.2008 18:16

Kun koeviikko koittaa, se tuo muassaan alituisen stressin. 'Nyt pitäisi lukea kokeeseen, mutta ei millään jaksa'. Yleensä lukeminen jääkin viimeiselle päivälle ja se aloitetaan sitten vasta illalla BB:n jälkeen. Siinä vaiheessa onkin jo niin väsynyt, että ei voi kuin vain ruveta nukkumaan ja unohtaa kaiken. Se on niin ihanaa vain unohtaa. Ja luvata, että ensi jaksossa alkaa uusi elämä.
Mitä sitten teemme kaiken sen ajan, jolloin pitäisi lukea ja on stressi lukemisesta? Keksimme tekosyitä. Syitä miksi ei pitäisi lukea ja mikse se ei kannata. Yleensä asia kääntyykin aina lopulta niin, että se on vain hyväksi kun ei lue. Manipuloimme itseämme ja vakuuttelemme koko ajan, että lukemattomuudesta ei ole mitään harmia. Siitä on vain hyötyä.
Tai sitten keksimme jotain muuta tekemistä. Teemme ihan mitä vaan muuta, mutta emme lue. Vakuuttelemme jälleen kerran itsellemme, että tämä on niin tärkeää, että pakko hoitaa pois alta, ei voi lukea. Pakko järjestellä kaikki CD-levyt aakkosjärjestykseen ja pakko järjestellä kaikki cheeriosmurot värin mukaan kasoihin. On aivan yksinkertaisesti pakko laskea kaikki ohimenevät rekat, kirjoittaa ylös mitä rekkoja ne olivat ja mihin aikaan ne menivät ohi.(Tästä löytyy paljon arkistoja, sininen rekka, klo 15.36)
Ja sitten kun ei enää ole mitään järkevää tekemistä, alamme tehdä tieteellisiä testejä.(joista varmasti vielä joku päivä on suuri hyöty maailmassa) Yleensä testit kohdistuvat viattomaan koiraan. Viimeksi koitimme kuinka käy kun ottaa koiran syliin ja pyörii kovalla vauhdilla 40 kertaa ympäri. (Kaatuu maahan, molemmat) Yleensä koiratestit päättyvät siihen, että koira menee sängyn alle piiloon ja ei tule pois pitkään aikaan, vaikka kuinka maanittelee.
Sitten kerran testasimme kuinka kauan pystyy olemaan reagoimatta, lattialla maaten, kun joku pikkuhiljaa tiputtaa vesipisaroita yksi kerrallaan kasvoille. Tai sitten vain alamme opettelemaan Michael Jacksonin thrillerin oikeaoppista tanssia tai jotain muuta yhtä kehittävää. Yleensä tällöin olemme aivan kuin humalassa johtuen liiallisesta valvomisesta ja sokerin syömisestä.
Kuitenkin. Lopulta kokeisiin ei tule luettua yhtään. Ja se on surullista. Mutta tällä kertaa lupaan oikeasti aidosti varmasti, että ensi jaksossa otan koulun vakavasti, teen aina läksyt, menen ajoissa nukkumaan ja luen jo moooooonta päivää aiemmin kokeisiin. Minusta tulee oikea opiskelija.

Eipä ole aikoihin eletty, sanoi muumio.Sunnuntai 31.08.2008 04:35

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.08.2008 01:09

Asuisitko mun kaa
Vaikka nukun päivät ja yöt puhuisin
Mun lapsuudesta sekavaa
Asuisitko mun kaa
Vaikka ärsyttäisin sun kavereita
Jotka vain tahtoo urheilla

[Ei aihetta]Perjantai 01.08.2008 23:22

~Toinen löysi kuolleen siilin vaatekaapistaan
Se takapihan kiven alle haudattiin
Villasukkiin tarttui multaa ja ruohoa
Kun siinä haudan vierellä itkettiin~

Tunteeton?Perjantai 01.08.2008 02:10

Paperille piirtämäsi sydän
näyttää rumalta

Antamasi sydänkaulakoru
on täydellinen

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.07.2008 18:11

ÄÄÄ enäää 30 min. niin Serranon perhe alkaa. <3

[Ei aihetta]Torstai 05.06.2008 03:35

Sun villakoirasi nimi oli Nuppis Duu,
Typerä piski, joka kusi mun päälle.
Märäksi tunsin minä itsenikin.
Ja teki vain mieli taittaa Duulta niskat
Mä vain putsasin kusesi pois.

-Rakkaudella E. Kirsikka.

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.05.2008 03:34

Näin unta että oli ihminen, joka kuitenkin jotenkin oli käärme. Se käärme osasi puhua ja kaikki kehui sitä että se oli tosi fiksu ja hyvää seuraa. Sitten sitä käärmettä harmitti tosi paljon, kun se ei kuitenkaan voinut koskaan olla samanlainen kuin muut. : /

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.05.2008 02:44

Nuppu on ollut tänään ihan hullu. Oikeasti, en ole koskaan nähnyt sitä tommosena. Se ei nuku yhtään ja riehuu vaan. Puree kaikkea ja haukkuu ja juoksee ympyrää. Nukahtais jo. : D