IRC-Galleria

Tahdon olla vampyyri.Sunnuntai 29.03.2009 02:34

~MELKEEN KESÄ~Keskiviikko 18.03.2009 18:40

!!!!!!!!

Jotain piristystä tähän surkeuteen.Tiistai 17.03.2009 00:39

Joni nukkui tänään.
Ajattelin säikäyttää sen. SILLÄ KUKAAN EI SAA NUKKUA JOS EN MINÄKÄÄN.
Menin Jonin eteen ja rupesin huutamaan kovaan ääneen ja taputtamaan käsiä yhteen.
Joni säikähti hassusti.
Se heitti jalat ja kädet ilmaan ja sen silmät olivat niin suuret kuin vain voi olla.
Sitten se kiljui ihanan naisellisesti ja kimeästi.
Nauroin varmaan tunnin, vaikka se sattuikin.
(Siis en oikeasti tuntia)

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.03.2009 20:12

Autoilijat törmäsivät Rantaväylällä

Yksi vietiin paareilla sairaalaan kahden henkilöauton kolarista, joka sattui Jyväskylässä Rantaväylän ja Satamakadun risteyksessä lauantai-iltana varttia vailla yhdeksän. Lisäksi muutama vietiin tarkistettaviksi.

Kolari tapahtui, kun toinen ajoi Rantaväylää etelästä pohjoiseen ja toinen oli kääntymässä vastakkaisesta suunnasta vasemmalle Satamakadulle.

Nupulla on synttärit!Lauantai 07.03.2009 20:13

Se on jo vuoden. (: (: (:

PUOLI VUOTTA.Keskiviikko 04.03.2009 19:37

<3

Kiitos kaikille. :)Tiistai 03.03.2009 01:40

Rakas päiväkirja. Tänään minä täytin 18 vuotta. Viime yönä olin surullinen odottaessani päivänvaihtumista. Minulle tuli kamala ikäkriisi ja itkin. Tuli ikävä lapsuutta ja ajattelin olevani ihan mummu. Sitten ajattelin, että ehkä kaikki kääntyy parhain päin, ja noitavanhempani tulevat hakemaan minut takaisin oikeaan kotiini juuri sillä hetkellä kun täytän 18 vuotta. He kertoisivat minulle koskettavan tarinani, jota en tiennyt ja veisivät mukanaan uuteen noitamaailmaan. Olisin onnellinen, koska sain kuulla olevani noita ja, että kaikki odottavat minulta suuria tekoja.
Aamulla heräsin. 18-vuotiaana. Mitään ei tapahtunut. En valaistunut henkisesti tai kasvanut itsenäiseksi naiseksi. Ja mikä pahinta: Noitavanhempia ei näkynyt missään. Olin todella pettynyt. Ja menin kouluun ja siellä oli aika tylsää.
Koulun jälkeen Joni vei minut antalyaan ja tilasimme pitsan ilman kinkkua. Mustafa kiroili niin maan perkeleesti kun unohti jättää kinkut pois ja saimme kaksi pitsaa miltei ilmaiseksi. Ajattelin onneni kääntyneen. Sitten ajelimme kylillä yllättävän kauan ja se oli ihan mukavaa. Kävimme vaikka missä ja Joni osti minulle peilin kirpparilta.
Sitten pääsin asunnolle ja ihmettelin kun haisi popcorni ja Suvin kengät oli eteisessä. Avasin eteisen oven epäileväisenä ja koin suuren yllätyksen. Reetta, Riikka, Suvi ja Emmi pomppasivat kuin tyhjästä ja huusivat YLLÄTYYYS. Sitten he lauloivat minulle oikein kauniisti Aikuinen Nainen Kappaleen. Minä aloin miltei itkemään, mutta imaisin kyyneleet takaisin. Kaikki oli niin ihanaa. Oli kaikkia lempparijuttujani..prinsessa ja daimkakkua...appelsiinimehua, ihan kaikkea. Ja paljon. Ja hienoja muumimukejakin ja kaikkea. Olin niin iloinen ja yllättynyt ja otettu ja iloissani ja yllättynyt ja otettu. KIITOS.
Oli oikein mukava päivä sitten. Menin jopa kauppaan ja ostin viisi siideriä ITSE. Oli jännää. Myyjä pyysi henkkareita ja otin tyylikkäästi passin taskustani. Aukaisin sen ja rupesin näyttämään oikeaa kohtaa, mutta passi oli väärinpäin. Yritin uudestaan, mutta sama toistui. Kolmannen kerran jälkeen tyydyin toteamaan, että täytin tänään 18 ja en osaa käyttää passia. Myyjä nätisti sitten otti passin ja katsoi ikäni ja toivotti onnea ja oli oikein aikuinen olo siinä sitten niin.
Sain paljon kaikkia kivoja lahjoja. Lahjakortin lävistysliikkeeseen, SAKSASTA ASTI TILATUN PAIDAN, jossa lukee edessä 'I'm Back' ja takana 'Ansku Back.' Tiaran, sormuksen ja korvikset!!! Ja kaulakoruja ja koruja. Ja kaikkea. Unohtamatta mainita Arin lahjaa: Wock'n roll-kastiketta ja jotain pupukirjaa ja korttia, jossa neljä karhua joivat kaljaa. Oli oikein hienoa.
On hienoa olla 18v.
Ehkä noitavanhemmat tulevat ensi vuonna..EN LUOVU TOIVOSTAAAAAHH.

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 03:23

Emmi: Sää sait lahjan mieheltä ja mää syön sen.

[Ei aihetta]Maanantai 16.02.2009 16:29

Ei kannattaisi ottaa lainaan sinkkuelämän kakkostuotantokautta, jos on koeviikko.
Ja pitäisi olla koulussa.