IRC-Galleria

Hasuak

Hasuak

Vänkälauncher

Huomenta Suomi.Tiistai 06.02.2007 10:22

Ihana aamu. Tarina siis kertoo siitä. Siis tästä aamusta. Heräämistilanteesta ja ennen kouluun lähtöä-tilanteesta. K.

Herrään ku herätyskello pärähtää päälle. Siinä muistelen että emäntä herätti tunti sitte ja sano että isäntä lähtee viemään häntä töihin. Noh, laitan vielä viis minuuttia herätykseen ja pistän nukkuun. Isäntä tullee kotiin just ku herätyskello soi. Nousen istumaan, venyttelen, kiroan ja nousen. Juuri kun olen saanut housut jalkaan, oven takaa kuuluu kovempi huudahdus kuin ammutulla norsulla notta: ETKÖ SINÄ VIELÄKÄÄN OO NOUSSUT!?

Kukapa muukaan nuin ihanasti voisi sanoakkaan kuin isäni.

Huudan takaisin vittuuntuneena: "VITTU JUST HERÄSIN"

Kiroten puen päälleni ja lähden aamupalalle. Sitten se kaikki vasta alkoikin.

Aamupalalla, isäntä jakoi koirille jotkin keksit. Hän teki mokan, ja lähti koirien luota, vaikka ne söivät vielä, ja varskinkin kun Tomu kuolasi muiden keksejä syötyään oman.

Voitelen siinä leipiä kun takaani alkaa kuulumaan matala murina. Katson taakseni, ja näen kuinka Iitan koko hammaskalusto näkyi Tomulle, ja kuinka Tomu söi Iitan keksiä. Minähän heti huudahdan Iitalle että mennä pois, koska en halunnut tästä alkavan sen suurempaa tappelua.

Isäntä tulee tieten paikalle, ja lyhyellä tempperamentillä hän ottaa Iitaa niskasta kiinni, ja heittää sen maahan. Iita oli hieman sekaisin tapahtuneesta, ja rupeaa murisemaan Isännälle.

Siinä ärräpäät lensi ja muut koirat pakeni. Samalla kun isä huusi, Iita lähti pakoon. BÄNG. Silloin napsahti. Isäntä otti ja potkaisi omaa koiraansa kylkeen, niin että iita oli lentää kaapin kulmaan.

Iita häntä koipien välissä koitti paeta olohuoneeseen kun isäntä ärjyi kuin kuolemaa tekevä jääkarhu.

Hetken siinä olin hiljaa, ja rupesin avautuun isännälle "Etkö sie perkele ymmärrä, että ei missään. SIIS EI MISSÄÄN VITUN TILANTEESSA POTKITA KOIRIA. Se on eläinrääkkiä, eikä opetan mitään"

Isäntä näin kliseisesti piti pintansa ja ärisi takasin: "Elä sinä poika rupia vittu mua opettamaan. Sinä oot niin majoittunu huoneesees ettet tunnu ymmärtävän enää mistään mitään"

Hetken siinä koitin niellä kiukkuni. Avasin suuni ja sanoin hiljempaa että "Vittu tuon takia juuri vihaan sua yli kaiken. Yleistät, ja sanot aina, missä tilanteessa vain että EN YMMÄRTÄS MISTÄÄN MITÄÄN!" ..

Miettii sitä nyt että millaisena retardina se isä pitää mua? Hetken päästä se oli muka niin all-holy mulle ja lupasi kyytsätä kouluun mut. Mikäs siinä, mutta eikö tuo Mr. Retarted ymmärrä että EIHÄN SE KOIRALTA MITÄÄN KORJAA JOS MINULLE TEKEE JOTAIN HYVÄÄ.

Että vittu huomenta vaan, rakas maailma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.