IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Kuutpai, viat!Sunnuntai 17.06.2007 00:42

Nyt on sitten auto vähän paremmassa latinkissa, kun vähän säädeltiin. Vaihdoin uudemman startin ja solenoidin koneen kylkeen ja valoihin laitettiin uus rele edellisen räjähtäneen tillle.

Ilmeisesti kaiken pahan alku oli se, että autossa oli liian korkea jännite. Siksi vilkun ollessa pidempään päällä alkoi viiksen juuresta nousta savu ja ajovalot olivat niin kirkkaat yms.

Tämä hoksattiin siinä vaiheessa, kun auton latausmittari alkoi yhtäkkiä toimimaan akunvaihdon jälkeen. Jännitteensäätäjässähän se vika oli. Edellisesltä säätäjältä oli unohtunut laittaa sulake kyseiseen pömpeliin ja auto latasi kokoajan ihan tuhatta ja sataa.

Eiköhän nuo lastentaudit ole kohta kaikki kitketty :P Vielä kun tyhjäkäynnin saisi sellaiseksi että auto pysyisi käynnissä kylmänä ilman kaasun painamista. Ilmeisesti automaattiryypyssä vikaa.


Suunnitelmissa oli, ettei crowni joutuisit paljoa minun omistuksessani lunta näkemään, mutta kyllä vaan raekuuro yllätti edellispäivänä. Noh, tuskimpa tuollainen kesäkuun raesade ihan täysin tota lahota ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.