IRC-Galleria

HaukkaPala

HaukkaPala

me gusta gitaar me gustas tu
vaivainen on olo.
mut näin kultaa perjantaina mikä on riittävä energiapaukahdus tulevan viikon koitoksiin. voiskoha jo tulostaa noi lentoliput :D
uhkailin ostaa nekselle vaatteen sillä hän vallan ei arvosta omaa mekkokeuhkoamistani. uhkasi hän lähettää vaivaisen samantien roicityyn. roicity, sincity.
jos tyttö jättää pojan ja menee sitten samalle luennolle tämän kanssa (ruotsin) niin huomaako kaverit vinkkaamatta muuttuneen tilanteen? probleem. yks raitapaita tässä kertoo.
älkää kattoko sooloilua-leffaa. silimänne palaa ja okse lentää.
kattokaa sweeney todd. kantsii ottaa lihapiirakoit evääks leffaan.

Mun tytöt= eli roin kiltsit jotka luotsas mun laivan läpi viime viikon myrskyjen, on maaliman parhaat kiltsit. rakastan teitä.

ollaa täällä fredan ullakkohuoneistossa, kämppä on vanha ja pramee, tääl on ne taulut jotka ei mahtunu ateneumin kevätnäyttelyyn jonka läpijuoksin perjantaina. törkeen kermaperseistä. aamupalaks saimma juustoja ja espressoo. sekä lohta. onneksi puhun sujuvasti kulttuuria. saiskohan täältä oman mesenaatin.
tilattiin kotipizzat kun en jaksanu kävellä yhtää. syömmä makeisia. toivumme infektioista ja ylisosialisoitumisesta ja kämpin ruokamyrkytyksestä ja valtavista määristä suloisia vauvoja + vauvanvaatteita messuilla. villa on villa ja muna on pop.

vanhat kaverit, muistatteko mua enää? jos luette tätä, tulkaa käymään, roi on mahti mesta. kertokaa joskus että rakastatte, koska mäkin teitä :D tää on kerjäystä mä tiedän mutku teistä on tullu vaan nettiihmisiä joita en koskaan kommaa joten vaikutatte pinnallisilta, tylsiltä ja turhantärkeiltä. oonks mä sellanen?

joo no lammas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.