IRC-Galleria

HaukkaPala

HaukkaPala

me gusta gitaar me gustas tu
Tänään on kuudestoista päivä kesäkuuta. Olen ollut töissä puolitoista viikkoa, saanut opiskelupaikan ja minulla on joskus ollut jotain unelmia, ne kasvavat ja muuttuvat jatkuvasti, siirtyvät sellaisista määreistä kuin "sarjisalbumi" sellaiseen kuin "näkisipä revontulet"

Joskus töissä haaveilen että voi, olisipa tämä työhanskan selkäpuoli puhdas että voisin sillä kyhnyttää kutiavaa kohtaa mustuneessa poskessani. Mutta hanska ei ole ikinä puhdas, edes selkäpuolelta. Olemme kaikki elämän pikku metallityöläisiä. :D

Muutan Rovaniemelle.
Rovaniemellä ei ole sukulaisia eikä tyttöystäviä eikä niin paljon kuusia kuin täällä . Rovaniemellä on ainoastaan yksi tatuoija. Rovaniemessä minua kiehtoo että mikä se rova on.
Jyväs on kuitenkin aika selkeä.
Rovaniemellä tanssin joskus orjatanssi capoieraa, yksikseni ja rytmi piiskottaa taas kummasti.

Hevosen nimi on Lotta. Lotta on mukavan pyöreä ratsu, Lotalla on sopiva ratsastaa, jopa (iik) laukata ruispellossa naapurin vihaista haulikkomiestä karkuun.
Ihmisten pitää kohdata pelkoja elämästään. Minun heppahulluus hiipui pikkugiltsinä vähitellen kun putoilin niin rujosti hepoisten seljistä. Pitää kohdata heppa.
Ruohonleikkureita en ole vielä valmis kohtaamaan. Se on selittämätön pelko, mutta ihan pätevä. Jotkut ihmiset ei ole ehkä saaneet kesätöitä koska eivät suostu kaikenlaisiin ruohonleikkuisiin. Kai yksilö saa vetää omat rajansa tässäkin asiassa?
Olisi helppoa olla ruohonkorsi tai se "kaikkien kukka" joka saa kukkia vaan, missä kuljin ja milloinkin.


Näin unta että olin nunna-asussa helsingin kappelissa, ja joku ruotsalainen bändi soitti akustista kantria lavalla. seurassani oli liikemies jolla oli kolme hiusta päässään, siistissä rivissä.Me nautimme yhdessä kiellettyjä (nunnille kiellettyjä) aineita, kuten ihania katkarapuvoileipiä ja quatemalaista kahvia. Tunsin outoa vetoa tuon liikemiehen nahkaiseen salkkuun, jossa arvelin olevan alkuperäisluonnokset blacksad-sarjiksen hahmoihin.
Aloin vietellä tuota miestä seuraavasti: poltin vuoronperään tupakkaa ja vuoron perään puhalsin saippuakuplan. Saippuakuplat täyttyivät savusta ja poksahtaessaan niiden savu haihtui hienosti ilmaan. Liikemies oli aivan hämillään ja alkoi kertoa minulle tilastotietoutta jostain mikä kuulosti hienolta.

<-- minulla on loistavat edellytykset sarjakuvan alkamiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.