IRC-Galleria

HaukkaPala

HaukkaPala

me gusta gitaar me gustas tu

[Ei aihetta]Tiistai 26.06.2007 19:03



olin pari viikkoo sitten monta tuntia kestävässä väittelyssä osapuolena aiheesta "luoko manga ja anime homoja vai toistenpäin" jne.
tää on mielenkiintoinen ja yleistyvä huomio. mun mielestä tietynlainen nippon-kulttuurin vapaa seksuaalinen piiri saattaa aiheuttaa sen että nuoret ihmiset kokee omankin seksuaalisuutensa helpommin käsiteltäväksi ja kokeiltavaksi. mutta ei manga kenestäkään homoa tee ja tää individuaalisuuden kulttuuri mahdollista myöskin sen että on jopa ihailtavaa erottua persoonallisesti. yksi tapa siihen on olla raitis, tai bi-seksuaali tai harrastaa esim. extremelajeja. ihmiset eivät niinkään miellä homoseksuaalisuutta ihmissuhteen muodoksi vaan tavaksi erottua.
mutta kukaan ei varmaan vasten omaa luontoaan lähde mihinkään homo (tai hetero) kokeiluihin tai jos lähtee niin on tyhmä. totuus on, riippumatta mangasta tai mistään, että suurin osa ihmisistä kokee kiinnostusta vastakkaiseen sukupuoleen elämänsä aikana, varsinkin murrosiässä/teininä
joo ja se että teinit liittää niin yhteen ton helvetin anime-kultuurin ja sitten sen että ollaan homoja.
ei siin mitään jos joku ihminen oikeesti (ja enemmissä määrin) käsittelee seksuaalisuutensa rajoja sellaisen vapaan kirjallisuuden kuin mangan parissa (ja huom. koska manga on nyt in. niin jutun muoti-ilmiöyden taakse voi piiloutua jos ei muuten ole kaapista ulkona)
siis itsekkin tietynlaiset sukupuoliset virrat ovat vapautuneet sarjakuvataiteen avulla, ja myös animen, se on ollut kiinteästi mukana siinä elämänvaiheessa kun pohdittiin voiko tytöstä tykätä. mutta olisin nyt tässä tilanteessa ilman japanilaista nuorisokulttuuriakin, ja olen hyvin bride asiasta.

niinpä joo. sitä ollaan niin ernuja että huh.

kun tyypit valaistuis sillein että jopa se tavis on persoonallinen omalla riippumattomalla tavallaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.