IRC-Galleria

Mä täs nyt ja huomennaTorstai 29.10.2009 02:01

Mä oon täs nyt viimeajat pähkäilly tätä elämää ja kaikkee siihe kuuluvaa ja kuulumatonta. Ja sit muutamaa kadunnimeä vantaalla. Voi vittu sanon minä.. On sirppikujaa ja mählykujaa ja timotietä ja iha mitä vaa keksit. Ja siinä vasta Vantaa!! Stadi nyt on helppo, mut ei helvetti Espoo.. Nää saatanan suomenruottalaiset hienostelijat keksii kaiken maailman määolenmaailanrikkankatu ja ruotsikunniaankuja. jihhaa???

Eivaan, toinyt oli ihan paskaa. Toisinsanoen oon miettiny et kuinka pahasti ihmiskuntaa on kusetettu ja aivopesty. Meinaan eihännyt vittu fysiikan lait oikeesti pidä paikkaansa. Ei siin oo yksistää mitää järkee. Koska.. no ajatus katkes ku larppa nyt alko kyseleen et mitä kirjotan. Vastaus on etten tiedä. paskaa? ei vaan tosissaa hyvää juttuuhan tää on. Ajattelin kirjottaa itteni professoriks joku päivä tol fysiikan laki -jutulla. Ja vaikka pokaa siit Nobelin ittelleni (oikeesti mua kiinnostaa vaa se milzi minkä siit saa).

Ainii ja milzeistä tuliki mielee et mä oon koht miljonääri. Voitan lauantaina 6,9miljoonaa. Mut ihan turha teiä persaukisten idioottien luulla et mä teille mitään annan tai tarjoon. No ehkä muutamalle voin kävyn ostaa ja vaikka jonkun vaasin mihin sen voi sitte nätisti asetella.

Raha onki jännä juttu. Onkohan sitä koskaan liikaa? En usko? Miten jotkut kivikauden "miljonäärit" on pärjänny niitte massien kaa. Tai siis oravannahkojen kaa.. Onkohan nää kaikist rikkaimmat tehny niit oravannahoist takkei ja laukkui sun muit. No kiinnostaaks ketää? Ei..

En oo koskaa kirjottanu näin pitkää äikän esitelmää ees.. Ruotsin kyllä, mut en äidinkielen(suomensomalia).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.