IRC-Galleria

Vitsit.

Heti alkuviikko lähti hienosti käyntiin harjoittelulla M&P Painon graafisena suunnittelijana. Harjoittelu, tai mikälie koeaika olikaan.
Lievää univelkaa oli havaittavissa, mutta sekin meni aikalailla ohi, kun juoksi töiden jälkeen Alkossa ja järkkäili tupareita. Ei vaan ehtinyt nukkumaan.

Tuli perjantai, tuli työpaikka ja tuli Szigetin tuliainen, juovuin kolmesta oluesta ja yhdestä Cherry Applesta.

Lauantai piti alottaa kylvyllä, mutta ihanku olis ehtinyt...Asunnon siivous ennen vieraksia tuntui ylitsepääsemättömän pitkältä projektilta, vaikka suunnilleen se onnistuikin - vieläpä, kun oli apua.
Ihmiset alkoi pyöriä mun luokse siinä kuuden maissa ja 1. booli seiskan aikaan. 10 litraa kesti noin puol kymmeneen ja kello 22.00 valmistunut limebooli ehkä puoli kahteentoista. Toisen boolin jälkeisestä ajasta ei ole kauheasti muistikuvia.

Tässä välissä tahdon suunnattomasti kiittää kaikkia, jotka pääsivät auttamaan boolin juonnissa: KIITOS.

Muutamia fläsäreitä kello 22.00 jälkeen:
- Tuparit: kädessäni ollut täysinäinen limeämpäri on tyhjä
- Torven jono: Siskon kanssa yhtäaikaa sisään, Jarttu ovella, osa tuparivieraista on jo sisällä osa vielä ulkona
- Juon olutta Torvessa äänisysteemien vieressä ja joku muistaakseni sanoi "--oletpa sinä humalassa..."
- Ruokajono: en kylläkään muista mitä söin (ranskalaisia ainakin)
- Jatkot: meni hermot yhteen tyttöön, jonka sysäsin Niken kanssa ovesta ulos (ja Nikke, en mä SUA heittänyt ulos :) )
- Jatkot: katsoin kelloa puoli seitsemän ja päätin käydä tupakalla, ja käydä nukkumaan (Riikka, mä voitin ja ne ihmiset mun sängyssä eli kuulemma Henna, Sami, Tuomo ja Make, toivottavasti nukutti)
- Aamu: Sängyssä on enää Tuomo, Make ja minä, lattialla nukkuu lusikassa kaksi poikaa, joita en heti tunnistanut, sohvalla Mape ja Markus - hymähdin ja kävin takaisin nukkumaan
- Aamu: herään, Mape on lähdössä sanoen "ei, vittu" ja tuo mulle lapun ovelta. "--ymmärrän, että ennen yökerhoon lähtöä on meteliä, mutta jatkoilla täytyy olla hiljempää..." (ps. rakas naapurini, se on hiljempaa). Kuten pojat pohtivat, lappu oli onneksi kehoitus, ei varoitus.

Tänään vein neljä kassillista pulloja kauppaan. Kaks jäi vielä kotiin, ku ei olisi kädet enää riittänyt. Kiitos nam, olutpulloja oli kertynyt noin 40, muita lantrinkipulloja noin 10, tölkkejä ja muita pulloja yhteensä noin 20. Nyt himassa odottaa kaks kassillista roskia (neljä vietiin poikien kanssa jo seuraavana aamuna), Alkon pullot ja Lidlin pullot. Hyvät bileet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.