IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 22.07.2008 23:50

Viikko sitten käytiin Tuulen kanssa päräyttelemässä papan uran viimeiset montét, nyt se on ohi sitten. Onneksi vihdoin selvisi, että sen kanssa pitää mennä sellaisella vanhanaikasella jumitustyylillä. Ravia poljettiin koko matka, vaikka tuloksissa laukkamerkintä onkin. Ja tällä kertaa ei vanhus edes päässyt kiikuttamaan minua. Vähän aiemmin kun olisin tajun antaa palaa, nii muutamia kymmenyksiä olisi voinut pudota. Tuloksena kuitenkin yhteisen uran nopein aika ja vikat rahat taas. 3 starttia, sijat 2, 4 ja 4 ja 159€ rahaa, ihan tyytyväinen saa olla.

Kyllä pappa eläkkeensä jo ansaitsi. Koelähdön Tuuli juoksi jo 3-vuotiaana ja viimeisen starttinsa nyt lähes 13 vuotta myöhemmin, 16-vuotiaana. Koko ura käsittää vain yhden ja ainoa koelähdön, vaikka tällä kaudella ei ollutkaan enää koelähtöä alla, kun viime kaudella ei tullut yhtään starttia.

Koko ura käsitti 167 starttia totosijoin 23-24-23 ja rahaa 74 502€. Ennätykset 25,4ake & 25,2kp & m30,7ke. Aika lailla tasaista työtä on hevonen tehnyt koko uransa. Ilman rahaa on vain 53 starttia, joista vain 11 on sellaisia, missä Tuuli ei ole laukannut. Voi siis sanoa melkeimpä, että jos ravia on koko matka poljettu, niin rahaa on tullut. Rahaa sitten on kerääntynyt 114 startista. Suurin yksittäinen palkinto on 4500€ ja parhaimmillaan taulu on ollut kunnossa 1,4,1,1,1.

Uran viimeinen loppusuora, © Tuulia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.