IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

HU 080808Perjantai 08.08.2008 16:24

Tässähän kohta joutuu alkaa miettimään, mitä sanoo Matin ollessa kuuloetäisyydellä... :D Viime viikkoisen poniravi-palaverissa käydyn jutustelun seurauksena löytyi HU:sta kommentti Rollesta. Kätevää sinänsä, ei tarvi erikseen haastatteluja antaa enää... :D

"Mukana on toki myös jo menestyneitä poneja, kuten hallitseva poniruhtinas Trogen haastajineen sekä tällä hetkellä kolmea SE-tulosta hallussaan pitävä Broängens Ghosakrama. Näistä jälkimmäinen, kutsumanimeltään Rolle, starttaa volttilähdössä, jossa sillä on mahdollisuus ikäluokkansa volttilähdön Suomen ennätys.

"Rolle on hyvässä kunnossa ja juoksun onnistuessa volttiennätys voi parantua riittävästi", ohjastaja/valmentaja Henna Pakkanen arvioi.

Rollen volttiennätys on vain vajaan kolmen sekunnin päässä SE-tuloksesta ja kun Henna Pakkasen ruuna teki Kymi GP-päivänä matkan ryhmäennätykseksi peräti 12 sekuntia voltin SE:tä paremman tuloksen, niin sunnuntaita odotellaan vesi kielellä."

Todellisuudessa, Matti sanoi ell-avustajien olevan valmiina dopingiin mahdollisten SE-tuloksien syntyessä. Tähän totesin, että toivottavasti ei mene Rolle SE:tä tekemään, siihen kun ei ole enää kuin 3s matkaa, ettei tarvi taas tuntia siellä karsinassa kökkiä. Kaipa se miun ajatukset luki sitten tuosta, että on hyvässä kunnossa. :DDD Ei siinä mitään, niin pitkään kun ei ala mitään ihan puuta heinää lukemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.