IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Seuramestaruus <3Lauantai 14.11.2009 18:22

Hihiii! Ihmeiden aika ei näköjään ole vielä ohi... :)

Tänään oli sitten seuran koulukisat, samalla ratsastettiin seuramestaruus. Vielä eilen mietin, että lähdenkö ollenkaan kisaamaan vai en. Ekassa verkassa Lore ihan ok, vähän temppuili. Ennen kuin radalle lähdettiin, ehdittiin jo käydä lähes tuomarin sylissä. Ekassa laukannostossa tuli hieno pysähdys - pystyyn - alas - laukka - siirtymä, muuten ihan ok rata. Tuloksena kuitenkin n. 57% ja 7./15.

Toiseen luokkaan iteltäkin jännitys vähän lähtenyt (ekan vedin puoleen väliin asti ihan sumussa). Verkassa hevonen oli oikein hyvän tuntuinen. On muuten todella erilainen ratsastaa, ja jopa parempi kisoissa. Ei yhtään niin tahmea ja ärsyyntyneen oloinen, jopa Lore näytti ihan nauttivan (tietty kun kaikki katto ;D). Toinen rata meni paria pikku rikkoa lukuunottamatta oikein kivasti, itekin rennompi ja nautin radan ratsastamisesta. Tuloksena HeB-tasoisesta ohjelmasta lähes 60%, 4. sija ja senioreiden kouluratsastuksen seuramestaruus!! :) Palkintojenjaossa Loren huumori ei meinannut enää riittää, jo 3. kerran haettiin tallista (oli siis luokkien välissä karsinassa ja jälkimmäisen luokan jälkeen.)

Voin sanoa, että nyt tuntuu hyvältä. Meidän estehevonen, joka vihaa koulua ja monet kerrat on vihannut kaikkea muutakin, meni noin hienosti koulua! :) Ehkä uskaltaa johonkin muuallekin lähteä jo kisaamaan. Lähes neljä vuotta meni, ennen kuin ehdin ensimmäisen kerran sen kanssa kisoihin, mutta nyt kyllä palkittiin ne vuodet ja tuskat mitä tuon elukan kanssa on koettu. On se kyllä aivan ihana hevonen. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.