IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lore on vähän höpsö. <3Lauantai 03.03.2007 20:22

Ensin kun otettiin se käytävälle(ei ole kamalan usein ollut), niin pelästyi kun Uman kanssa loimea putsattiin ja sai vetopaniikin -> polkaisi kavion yläosaan pari haavaa. Ihme kyllä, riimut säilyi ehjänä! Teki eilenäkin haavan itelleen.

Sitten tänään oli tarkoitus mennä kavaletteja(auttais takapäähän), laitoin 3 peräkkäin. Ensin maapuomeja, meni hyvin, pikku hiljaa nostettiin kaikki ylös ja sitten Lore ei oikein tienny mitä tehä. Pari kertaa pysähty keskelle ja kerran hyppäsi sitten yhtäkkiä kahden yli. Pysyin sentään kyydissä. Tarvi vaan kamalasti eteenpäinpyrkimystä niin meni hyvin. Arkoi kyllä kaarevilla urilla kengätöntä jalkaa. Ja minuu häiritsi kun Lore ei liikkunu mitenkään kamalan hyvin eteen. Paitsi videolta näytti, että olis liikkunu. Kiitos Umalle kuvaamisesta.

Ja sitten lähdin kävelemään kentälle ja tielle selästä! Ekaa kertaa puoleen vuoteen! <3 Meni nätisti, Lou kerran kääntyi ympäri, mutta ei sen ihmeempiä. Ja sitten hoidettii pesarissa(vissiin ekaa kertaa) ja karvaa lähti ihan kamalasti :SSSS

Aiemmin kävin jo Uman kanssa Rollen ajamassa. Ja pesin sen, oli vähän surkean näköinen sen takia... : /

"ai piip" "mitä siinä piipin kohtaa oikeesti oli?" "SAATANA" "sori tota.... toi meni nauhalle sit." :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.