IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Joskus kun mikään ei suju.Tiistai 23.01.2007 22:09

Ei vaan yksin kertaisesti suju. ei ei ei. Kuten tänään, oltiin Loren kanssa ekaa kertaa Maijan valmennuksessa ja Lore ei oo ollu noin huono varmana kuukautee. Näytti kaikki huonot puolensa. Ei kiva :SSS

[Ei aihetta]Maanantai 22.01.2007 09:37

"Ennen mulla oli vaa sellain pikkunen ässävika, mut sit tajusin lävistää mun alahuulen nii sain viel paljon pehmeemmän ässän." tai jtn, Jone Nikula \m/ :'DDDD

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.01.2007 20:51

ajoin mupel tänää. mentii jossai metässä sit. mut siellä piti mennä tie! :D on menny joskus 50 vuotta sit jee. selvittii sentää kotii.

rolle sai kenkät tänään. :)Keskiviikko 17.01.2007 00:11

Ja se Päivölä mistä miulle eilen tuli se kirje, on ihan ufo paikka. Kirjotetaan 2 vuodessa ja ekan vuoden lokakuuhun mennessä käyty koko lukion pitkän matikan oppimäärä. Sen jälkeen sitten YLIOPISTON matematiikan kursseja. ja siellä tehää 12 tuntii viikossa töitä Nokialle. Olisha se ihan sairaan hieno paikka jos olis sellain no-life tyyppi. :D että joo morjes.

ja taas.Maanantai 15.01.2007 18:58

kutsuttiin jonnee kouluun. Jonnee Valkeakosken luo vissii. Joo mo, en oo menos sinnekää :D

Käytii ajaas Annikan kaa Rollee :P

tänään.Lauantai 13.01.2007 21:10

Oltiin ompun kanssa vermossa, 10. mut tyytyväisiä oltiin. Osallistuminen vielä eilen vaakalaudalla eikä päässyt nyt kunnolla treenaa viikkoo. Eli siihen nähden hyvin. :)

Lore oli vaihteeks taas oikein kiva.

Ja nii, miut eilen vähä niiku "kutsuttii" Helsinkii Matematiikkalukioo. mut en oo menos :DDDD

ratsastusvalmentajan muistio.Maanantai 08.01.2007 23:11

Jos sattuu niin hyvä tuuri, että olet jossain määrin ratsukon/hevosen valmentaja ja kun ratsastat tällä hevosella ja tulee pieniä ongelmia, kannattaa muistaa muutama asia. Ensimmäisenä, raivostu hevoselle. Älytön pelleily saa loppua siihen. Ja jos hevonen erehtyy jotain vielä tekemään, se saa olla viimeinen niitti. ETENKIN jos kyseessä on nuori hevonen, mielellään koulutus täysin kesken, muita hevosia yhtä aikaa maneesissa. Anna hevoselle selkään niin kovaa kun lähtee. Ja koska menetät samalla välisi hevoseen ja suunnaton raivo kyntää sisälläsi, on ehdottoman tärkeää muistaa seuraavat seikat.

1. Kerää raivosi ja mieti kaikki kamalat ja ikävät(edes vaikka ne ei olisi kovinkaan ikäviä) seikat tästä hevosesta. Ja jotta tarina olisi mahdollisimman kamala, kerää kaikki omat kokemukset kaikista muista hevosista jotka tiedät, samoin kaikki jutut mitä olet kuullut muilta. Ja jos tämäkään ei vielä riitä, keksi pari juttua lisää. Siinä oikeat ainekset seuraavaan kohtaan.

2. Hauku hevosen omistajille hevonen, omistajat, olosuhteet, kaikki mahdollinen, mikä liittyy mihin tahansa, mikä tulee mieleen. Tähän on hyvä käyttää apuna kohdassa 1 mietittyjä kauhukertomuksia. Muista korostaa etenkin sitä, että hevonen olisi syytä myydä samantien, etenkin kun ratsastaja ei kerta kaikkiaan ole riittävän taitava hevoselle. Sillä syystä jos toisestakin, on valmennussuhde tämän hevosen/ratsukon kanssa loppusuoralla.

3. Jotta saisit vielä kaikki muut huomaamaan tämän kamalan tilanteen, kerro siitä kaikille mahdollisille ihmisille. Äläkä unohda paisutella entisestään kohdassa 1 valmiiksi pohdittuja tarinoita. Tavoitteena saada kaikki pitämään tätä hevosta aivan hulluna tappajana, ainoa vaihtoehto alkaa jo olemaan hevosen lopettaminen.

4. Suhteesi hevoseen sekä ratsastajaan(mahdollisesti myös ratsastajan vanhempiin) on nyt menetetty, joten tee kiusaa vielä lisää. Pidä vielä yksi valmennustunti. Ja kuten selvää, hevonen on jo aivan jännittynyt kun kuulee vain äänesi. Loistavaa.

5. Aloita tunti kertaamalla vielä ne kamaluudet kohdasta 1.

6. Pyydä ratsukolta kaikkea, mitä mieleen tulee. Jos maneesissa sattuu olemaan muita ratsukoita(etenkin jos hevosella on ollut ongelmia kyseisen hevosen kanssa), käske ratsastajan tehdä voltteja, siirtymisiä, mitä tahansa juuri siinä kohtaa maneesia, missä se toinen hevonen on.

7. Mikään ei kelpaa. Pyydä siis lisää. Älä missään nimessä erehdy kehumaan mitään asiaa, etenkin jos se olisi tehty edes suht hyvin. Keskity sen sijaan haukkumaan kaikkea, mikä ei onnistunut. Muista lisätä tehtäviä, joissa tulisi mahdollisimman paljon ongelmia.

8. Kaikki, mikä ei suju, hoida sanomalla "on sen hevosen toi nyt opittava" tai "et antanut raippaa". Käske lisäksi jatkuvalla tahdilla antamaan hevoselle raippaa, etenkin jos tiedät siitä seuraavaan ongelmia(kuten valtavia pukkeja, potkua, kääntyilyä, pelleilyä, pysähtymisen tai mitä tahansa).

9. Käske lisää käyttämään raippaa. Käske myös silloin, kuin sille ei olisi välttämätöntä tarvetta, jotta saisit aikaan ongelmia sekä pääsisit sanomaan "on sen hevosen toi nyt opittava".

10. Pyydä yhä lisää ja lisää, jotta ratsukko menee täysin henkihieverissä, esim. jumalatonta ravia. Kommentoi "toi on sitten vähimmäisravi", vaikka hevonen ei olisi ikinä eläissään mennyt yhtä lujaa.

11. Jos hevonen näyttää väsyneeltä tai tuntuu, ettei suju, keksi lisää tehtäviä, jolla kiusata hevosta. Älä missään nimessä lopeta silloin, kun näyttää siltä.

11. Lopuksi ratsastajan kommentoidessa mahdollisesti ratsastusta tai kysymällä jotain, muista taas mainita kohdan 1 asiat. Lisäksi selitä, että ratsastaja ei oikeasti tehnyt yhtään mitään. Selitä kaikki pelleilyt sillä, että "hevosella on tylsää, eikä se saa tarpeeksi liikuntaa." Jos ratsastaja yrittää jotain selittää, että kyllä hevonen kulki viime viikolla hienosti, muista vastata, ettei ratsastaja silloin oikeasti pyytänyt mitään. Vaikka nuorelle hevosella on edellisenä päivänä tunnin treeni menty, esim. vastalaukkaharjoituksia ja pientä laukkaympyrää, muista kertoa, ettei "pikku ravailu ole kunnon liikutusta."

Nyt vain iloisia valmennushetkiä kaikille. Onhan tämä ratsastusurheilu aivan ihanaa!

.Torstai 04.01.2007 21:55

Laita soittolistasi sufflelle ja vastaa tulevien biisien nimillä.


Kuka sinä olet: Protoni - Satulinna

Missä asut: Iron Maiden - The Clairvoyant

Kuvaile ensirakkauttasi: Scandinavian Music Group - Hölmö Rakkaus (aika osuva :DDD)

Kuvaile tämän hetkistä ihastumistasi: Shattered Within - Heal

Mikä on haasteesi: Maria Mena - Free

Ketkä ovat ystäviäsi: Children of Bodom - In Your Face

Kuvaile ulkonäköäsi: Maukka Perusjätkä - Säpinää

Mitä teit viime yönä: Bruce Springsteen - The River

Mikä on elämäsi tavoite: Protoni - Petollinen

Milloin harrastat seksiä: Polce - Every Breath You Take

Miten haluat kuolla: Lifehouse - Only One

Mitä sanot vanhemmillesi: Apulanta - Muistijäljet

Missä vietät aikaasi: Leevi & The Leavings - Baby-doll

Mitä ajattelet yhteiskunnasta: Scooter - Last Warning

Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi: U2 - Vertigo

Mikä on selityksesi kaikelle: AFI - Dancing Through Sunday

Mitä ajattelet perjantaisin: Deep Purple - Smoke On the Water

Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia: Heikki Kinnunen - Iltaravit (tää on nii huippu! että, iha läppä.)

Mikä on lempivärisi: Black Eyed Peas - They Don't Want Music

Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille: Zen Café - Todella Kaunis

Mitä tekisit mieluiten juuri nyt: Tik Tak - Tuuleksi Taivaanrantaan

Kuvaile parasta ystävääsi: Jani Wickholm - Siivet

Mitä on sänkysi alla: Apulanta - Liikaa

Mikä on ollut suurin saavutuksesi: Slipknot - Surfacing

Mihin menet häämatkalle: Ihmepoika - Valvoja

Mitä on TEE NÄMÄ -listallasi: Black Eyed Peas - Don't Phunk with my Heart

Missä olisit mieluiten juuri nyt: My Chemical Romance - It's Not A Fashion Statement, It's a Deathwish (ei yhtää pidempää nimee sit keksiny :D)

joku homo taas kipeenä.Tiistai 02.01.2007 20:39

ei kiva :SS

lahti, hll.Maanantai 01.01.2007 21:17

Ompun kanssa alkoi tää kausi nii hyvin :D Aluksi meni viel hyvin, johdettiin ekat 400m ja sillee, sit alko vähä hyytyy ja lopus tuli jotai ihme loikkia vähä välii ja tuloksena hll. Mutta niin kävi viime vuonnakii kauden ekas startissa, silloin kyllä Pupen kaa. Ja kelikin nii ihana, saa vettä(JES!)