IRC-Galleria

Herra-Visva

Herra-Visva

( ・д・)/--=≡(((卍

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

GIGTiistai 30.01.2007 23:13

Ei voi muuta sanoa kuin, että ihanin ja paras keikka, jolla ikinä olen ollut. Musiikki oli loistavaa, Hagakuren tiesin mahtavaksi, ANTI FEMINISM yllätti olemalla todella kova livebändi. Yleisö oli mahtava verrattuna Kageroun jäähyväiskeikkaan, joten propsit siitäkin ja nyt ne sentään puhui kanssani samaa äidinkieltä.
En jaksa vääntää keikkaraporttia ainakaan vielä, mutta uskomatonta oli. Kontakti yleisöön oli ihan ennennäkemätöntä, Kaya oikein rohkaisi ihmisiä tunkemaan eteenpäin, jotta hän pääsisi halaamaan ja koskettamaan mahdollisimman monia. Eli Kaya daivasi lähes kolmasosan keikasta yleisön sekaan. Pääsin onnekkaana halaamaan Kayaa montakin kertaa, kun hän sukelsi keskeltä olin juuri tasan siinä edessä ja siinä vaiheessa, kun Kayan käsi oli ensimmäisen kerran kaulassani, niin voi jestas miten energinen tunne se olikaan, siinä tuli onnelliseksi. Äkkiä vaan halaamaan takaisin!
Useaan otteeseen Kaya otti kädestäni kiinni ja kerran silitti otsaani, lisäksi meinasin tukehtua siihen huumaavaan parfyymiin, jota Kaya käytti, kun hän daivasi suoraan päälleni. Pääsin myös silittämään Kayan poskea, jossa oli sadasosamillin sänki, tai sitten se oli muuten vain hieman karhea.
AF oli, no tajunnan räjäyttävä. Kenzin show oli rajua ja molemmat bändit olivat innoissaan, alussa he katselivat intoamme suut ammollaan ja menivät ihan sekaisin innosta. Keikan piti kokonaisuudessaan kestää 2 tuntia, keikka kesti 3 tuntia, herrat innostuivat hieman.

Mikään ei harmittanut, paitsi se, että jonossa nyt etuiltiin taas vaihteeksi, kiitti vitusti niille paskoille, jotka veivät minun nimmarinsaantimahdollisuuteni, kiva, että mun 10 tuntia pakkasessa oli eduksi.

Kaya onneksi lupasi palata takaisin Suomeen, toivottavasti hyvältä tuoksuva vokalisti pitää lupauksensa.

[Ei aihetta]Perjantai 26.01.2007 23:42

Uuuuu, ihanaa, huomena pääsee hesaan. Päätettiin olla Sailan kanssa fiksuja ja nukkua yö Sailan serkulla, ei hypotermiaa ennen keikkaa. Mulla ainakin on sen verran lämpökerrastoa ja pakkasmakuupussia(kiitti InFlamed) mukana, että selviäisin vaikka saksalaissotilaiden kanssa vanhan Neuvostoliiton miehityksestä.
Toivon todellakin, että keikasta tulee upea, voi vitsit olen niin innoissani Kayan näkemisestä, etenkin siitä. Toisinaan ylitsevuotavan rakastava positiivisuus on maailman kivoimpia asioita, tahdon Kayalta välittävän, iloisen, rakastavan halauksen!

[Ei aihetta]Torstai 25.01.2007 19:07

ehe ehe hesassa on kylmä viikonloppuna, haluan halata kayaa molemmilla käsillä, en halua, että toinen putoaa kuolion takia kayan jalkoihin. se se ei olisi ollenkaan söpöä, kaya alkaisi itkemään.

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.01.2007 19:56

Daisuke hymyili minulle viimeyönä, sillä samalla hymyllä, jonka hän soi minulle 15.12.06. Tällä kertaa hänen ja minun käsien välissä ei ollut lasia.

[Ei aihetta]Maanantai 15.01.2007 23:29

Lovelessieni piti tulla tänään, vaan eipä tulleetkaan. Myrkky sille, sekä kaikelle muullekin juuri nyt.

[Ei aihetta]Lauantai 13.01.2007 14:02

Daisukella on vinot alaetuhampaat<3 ihan yksristikaks

Päätäni särkee, paljon, kahdesta syystä, toinen on huono tyyny, sillä nukuin lattialla, toinen syy ei ole bacardi.

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.01.2007 19:34

Wikipedia on ystävä<3 se tietää kaikkea Breznevin opista mitä minä en.

[Ei aihetta]Maanantai 08.01.2007 23:18

Hiiiiiii, pääsenkin keikalle, (Hagakure x ANTI FEMINISM) Saila lähtee mukaan^^ jeejee.

Kauhee angsti ollut koko päivän Kageroun takia, *sigh* *sob* sayonara, arigatou.

[Ei aihetta]Torstai 04.01.2007 11:46

Haluan Hagakure x ANTI FEMINISMin keikalle Hesan Gloriaan, tilanne taitaa nyt olla sellainen, että sinne olisi pakko melkein päästä
-okei, kuka lähtee mukaan?

Maple GunmanKeskiviikko 03.01.2007 18:55

nosebleedaan Boun sääriä *__*