IRC-Galleria

Hevita

Hevita

isonenäinen himovemputtaja
Venattii metroo steissil

Evita yritti lukea 100-lehdestä mulle jotain kysymystä, änkytettyään kysymyksen jotenkuten loppuun hän totesi ettei tajunnut sitä ja olin niinku et I agree. Vastasin kuitenkin vielä että "en mä tiiä". No sit Evita alko lukee vastausta siihen ja tuli jotain tälläst: "kakskytyks pilkku ei mitää". Sit nauroin ja sanoin viisaana et "se on kahdestoista". Evita nauro ja oli samaa mieltä kunnes totesi et "eiku täs on kakskytyks (21.) eli vastaus oli siis kahdeskymmenesensimmäinen... Ja nyt tarkistin kysymyksen ja se oli: "Mikä on Jarkko Niemisen ranking tuoreimmalla tenniksen maailmanlistalla?"

No se mitä Evita luki oli jotain IHAN muuta. Mut kyllä me hyvin pärjätää. Alan kyllä olla sitä mieltä että koulu tuhoaa aivot. Ennen olin paaaljon fiksumpi ja kaikkee.... laa la laa.

Me ollaan kuulemma 'yli-iloisia' Evitan kanssa, kuulin tänää. Noh, piripäissään sitä ku... :D Me ei sentään olla siel koulus naama norsun rillirulleil niinku jotkut toiset tietyt eräät muut joskus! DAA

Huoh. Selkä krampppaa. Evitalki pamahti kerran lapaluu, mut jossain ihan muussa paikassa missä se yleensä sijaitsee ihmisvartalossa... Evitan tiet ovat tuntemattomat.

Tänään totesimme myös että Evitalla on (ehkä) yksi aivosolu jota kimpoilee sen päässä savun seassa ja yskii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.