IRC-Galleria

Hevita

Hevita

isonenäinen himovemputtaja

AdjektiiviverbisubstantiivinimitarinaTiistai 20.05.2008 18:57

Joona = Korppuli
Miia = Edina
Manni = mann||
Aino = Ryudan ja ernewstin sisko
Juuso = JuuBen^
Riitta = Hevitan mummo
Nelli = Weed%60
Iida = Ryuda
Eero = Hevitan puol-iskä
Ana = ana____
Evita = Hevita :D

Kauan kauan sitten oli kaukaisessa maassa kaupunki nimeltä Lontoo. Kyläläiset olivat hyvin smurffimaisia. Eräänä limaisena päivänä saapui kaupunkiin täplikäs haltia, jolla oli kaunis parta ja pilvinen hattu. Samaan aikaan metsässä kulki Joona-niminen hobitti, joka huomasi tämän paperisen haltian tulevan laihaa tietä pitkin kopisevan hevosvaljakon kanssa. Hän tokaisi "Evita! Ota minut kyytiin! Olen niin mätänevä etten jaksa kävellä. Kun he olivat perillä, he menivät Joonan rikkaaseen taloon, jossa Evita antoi herkullisen kynän rumalle Joonalle. Evita sanoi, että Joonan pitäisi viedä tuo homomainen kapistus nelijalkaisen Miian karvaiselle tulivuorelle ja tiputtaa se pörröiseen laavaan.
Joona oli hyvin söpö kuullessaan tämän, joten päätti ottaa mukaansa kimaltelevan toverinsa, Mannin.

Seuraavana kiihottuneena aamuna värikäs Joona pakkasi mukaan paljon banaaneja ja nostalginen Manni taas spagettikauhan. Kun he viimein pääsivät matkantekoon, he kävelivät kuivan maissipellon läpi. Siellä he törmäsivät Ainoon ja Juusoon, jotka varastivat rubikinkuution. He halusivat väkisin lähteä mukaan rikkinäiseen seikkailuun. Kun he olivat jonkin matkaa kävelleet, he näkivät tiellään kuolleen hevosen jolla ratsasti haavottuvainen olento. Raidallinen nelikkö piiloutui radion alle, jossa oli paljon valokuva-albumeita joita nämä kaikki korkeat hobitit kovasti pelkäsivät. Joona tajusi että tuo neliskanttinen ratsastaja oli niinkutsuttu Miian haarukka.

Illan päätteeksi he menivät paikalliseen reikäiseen baariin nimeltä Hitsaava Norsu. Siellä Joona kauniisti joratessaan onnistui saamaan kynän sormeensa ja pamahti näkymättömäksi. Baarin nurkassa tupeerasi jätkä joka oli hyvin likainen. Hän tuli sanomaan hikiselle Joonalle että mennään nukkumaan.

Taas koitti uusi kaksijalkainen aamu jolloin tämä reissu vasta kunnolla alkoi. Nyt heidän apunaan oli myös tämä trimmattu jätkä nimeltä Nelli. Yhdessä he vaelsivat läpi kuvitteelliset metsät, suorat kalliot ja rasvaiset jäätiköt. Siinä välissä lasinen setä oli ottanut Evitan vangikseen apteekin katolle, mutta lentävä kameli pelasti hänet.

Jonkun aikaa vaellettuaan he päätyivät pelottavien haltioiden siivekkääseen saunaan. Sieltä he ottivat matkaansa Riitan, pistäväpartaisen kääpiön, jolla oli aseenaan rasvapurkki. Tässä samassa paikassa oli myös puhtaan Nellin sotkuinen rakkaus Iida, joka hänkin oli väkevä haltia. Kostea Iida auttoi kirpeää Joonaa hänen kovalla reissullaan esimerkiksi antamalla hänelle kukallista leipää ja sanomalla lihavan loitsun.

Nyt nämä lämpimät hobitit ja värikkäät haltiat kokivat laiskoja sotia halvan Miian muruisia kätyreitä vastaan. Parhaita sankareita olivat tietysti pahvisesti miekkaileva Nelli ja hauskatukkainen kaikkien ihailema Eero, joka ampui surullisia nuolia. Mutta mikään ei vetänyt vertoja väsyneen Ainon ja liukkaan Juuson tuomille tuuheille puille, jotka osasivat puhua ja keittää.

Kun sodat olivat sodittu, Joona ja Manni kulkivat terävän olion matkassa kohti Miian punaista silmää. Herkullisen Mannin mielestä tämä Anaksi kutsuttu tomaattipuu oli pehmeä.
He joutuivat kävelemään hapokkaat portaat jotka olivat 22km korkeat. Ylhäällä Ana johdatti Joonan lihaisan sanomalehden ruoaksi, mutta selviytyi.

Kun he viimein olivat päässeet heittämän paskan kynän huonoon laavaan, Ana nerokkaasti hyppäsi perään, koska luuli sitä internetiksi. Näin oli tyhmien sankariemme urotyö tehty. Anorektisen lopun kunniaksi vihainen Nelli ja punainen Iida menivät naimisiin teatterissa. Sen pituinen se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.