IRC-Galleria

Hevita

Hevita

isonenäinen himovemputtaja

siis voi että Lauantai 04.10.2008 01:46

voi vituttaa ja paljon!
tänää olin sittarissa joka oli IHAN täynnä ja vain sen takia koska siel oli rekorderligit alennuksessa!
vaan eipäs olleetkaan. no ostin muutaman moisen ja sit ku menin kassalle huomasin kauhukseni et jonot menee kassalta toisellepuolelle kauppaa! mut sitte löysin jonon jossa oli vaa joku 4 asiakasta ennen mua ja meninpä siihen. ihmekkään että jonottajia oli niin vähän koska joku oli ostamassa tuotetta jossa ei ollut hintalappua ja se kassa tyyppi oli uus eli voitte vaan kuvitella kuinka kauan tää juttu kesti.
no sitten viimein se ostaja päätti että enpä otakkaan tätä jos menee näin vaikeeks. ois voinu kyl kekkasta sen 10 min aikasemmin. no sittenku menee seuraava ni sama juttu jatkuu senki kanssa.
no. sitte sen jälkee meni joku mimmi jonku pikkukakaran kanssa ja se lapsi menee häläreistä ja rupee piippaamaa ja sitä siinä sit tutkivat ties kuinka kauan.
tuloksetta.
sitten mun helpotuksekseni edessäni oli joku nainen jolla oli rattaat joissa näky vaan kananmunia ja maito. mutta kaiken sen verhoilun alla piileekin ostoskärryllinen ruokaa. no ei siinä mitään mutta sit ku se oli ostamassa jotain lompakkoa ni siinäkään ei yllätysyllätys ollu hintalappua! no siinä taas selvitellään. sitten ku se oli selvä ja myyjä sano et se maksaa 15e ni "OIOI LIIAN KALLIS MINÄ KATSOIN SE EURON!" eikä ostanu sitä. no sitte se myyjä piippaa jotai sen ostamii kanankoipi paketteja joita oli 4 ja ne oli NÄIN isoja ni sit se nainen huutaa"OIJOI NE NOIN KALLIITA MINÄ KATSOIN EURON KAPPALE LAITA KAKSI POIS" no sitten se piippaa jauhelihapaketteja ja taas"MINÄ KATSOIN NE EURON OTA YKSI POIS" sitte sillä kassamimmillä oli jo loppunu tila sieltä hyllyiltä johon se heitti ne kaikki mitä ei ostetakkaan ja sit se siinävälissä soittaa jollekki tyypille et hakee ne pois. no sitte viimein ku oli se 40 min menny ja se ämmä oli maksamassa ni"EIJEI KAHDEKSANTOISTA EUROA TA POIS TUO JA TUO JA KAKSI NOITA JA POIS TUOKIN! LIIAN KALLIS MINÄ EN KÄSITÄ NÄIDEN PITI OLLA EURON"
no.enhän mä ollukkaa siinä ku vaa tunnin ja mul oli joku saatanan tundra-vaatetus päällä mut ainaski sain ne hiton siiderit½!!!!!
mut onneks iida on ihan ihana ja onneks silja on tääl ku mulloli jo ikävä sitä ja saaaaamiiiiii ja kakkaa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.