IRC-Galleria

Hevita

Hevita

isonenäinen himovemputtaja
oikeesti! mun pää on kohlinu varmaa kaikke maan ja taivaan välillä! mun ei tarvii ku laittaa pää tyynyy ni se menee sinne aina seinän kautta :D anni voi vaikka todistaa! ja äsken oli melkeen sairaalan paikka! tai ois voinu olla! ku mä innoissani huomasin et mulla on uus hammasharja.. no sit mä aloin avaa sitä pakettii ja aloin ettii meijän vessan lasikaapista hammastahnaa mut en löytäny ja siinä vaiheessaaloin sitte vasta heittää roskia roskikseen joka on siis siinä lavuaarin alla joka taa on sen peilikaapin alla..
no sitte ku nousin ylös ni kuulin vaa hirveen rämähdyksen ja huomasin et mun pää oli osunu siihen avoneiseen peiliin ja se tipahti pesukoneen päälle! hyvä ettei menny rikki.. en mä ees tuntenu kipua mut pesukoneesee tuli kiva reikä :D hihi..
meihmeteltii äitin kaa et miten se on mahollista et se irtos sieltä ku hyvä et saatii se ees takasin kiinni! .. mä mietin just e liittyyköhän tää mun krooninen pään täräyttely
jotenkin siihen ku mä aina parvekkeella mietin et miten saisin tuhottuu niitten pihalla leikkivien lasten elämän iän ikäisillä traumoilla jos hyppäisin alas :D tai mun huonoon muistiin!
no mutta taas tuli testattua kuinka kova pää mulla on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.