IRC-Galleria

Hiittana

Hiittana

IG: sannapauliinan

vetäkää ihmees kamaa! :) <3Lauantai 10.11.2007 02:12

olin junas matkal auraan < 3, mut kuiteski pointti oli tää, että: junassa mun edessä istu 18 vuotias narkomaani poika. se oli riippuivaine kolmee huumeesee ja pisti itteensä suonee. kaiken lisäks sil oli rikosrekisteri pahoinpitelystä ja vahvojen huumausaineiden käytöstä. ja sil oli alkoholi ongelma. se oli juonu 2 kk putkee joka päivä, kaman lisäks. se selitti puhelimes koko matkan ajan jollekki sen ongelmist mitkä se oli ite itselleen aiheuttanu. ja se oli iha sairast kuunneltavaa ku se puhu siit miten sen ruiskut on hävinny ja et sen on pakko löytää ne ja et ku sil loppu ruiskutettava nii se veti lääkkeit naamaa kaksinkertasen annoksen. ja todennäkösesti se oli matkal ostaa huumeit, koska se sano sinne puhelimee et se maksaa niist mitä vaa, koska sil on hirveet oireet ku se ei oo saanu tarpeeks kamaa. mä näinki ku se täris.

sitte. se oli pölliny puhelimii ja sekin puhelin millä se puhu oli varastettu. ja sitte se mietti et miten se saa siit yhest puhelimest jtn 300e jos se myy sen. "sil sais ainaki 13 grammaa 'vehnäjauhoo', sil eläis iha vitun pitkää".

sit yhes vaihees se sano sinne puhelimeen et : "vittu mua kaduttaa ku menin ottaa sen ekan piikin, nyt täst ei pääse enää mihinkää."

sitte ku tää jätkä lopetti puhelun, se sano sinne et: "meen tos koht olevinaa vessaa. pakko saada, ku suonet huutaa kamaa " sitte se tuli sielt vessast ja istu siihen eteen. se alko kouristelee ja sillee voihkii ja hakkaa sitä kättä. se oli kauheeta. en pystyny enää istuu siin ja vaihoin paikkaa.

tänää päätin, etten koske edes yhteen pulloon siideriä ennen ku oon 18. en haluu et mul on tollane tulevaisuus. (vaikka en kyl mihinkää huumeisii sotkeutuiskaa IKINÄ). mut silti.

ÄLÄ KÄYTÄ HUUMEITA, kun 18 vuotiaana on jo elämä pilal, se näyttää kauheelta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.