IRC-Galleria

Hiittana

Hiittana

IG: sannapauliinan

Sanna <3 SöpöTorstai 28.02.2008 00:01

ope: No niin, kuunnellaan vielä muutama kirjotelma tästä aiheesta...

Sanna: Täs on enää 5 minuuttii aikaa :o

ope: viisi minuuttia on pitkä aika, se riittää oikein hyvin! sitä paitsi sinä olet häiriköinyt tuntia aivan riittävästi, koska poikaystäväsi on täällä!

Sanna: haa?

Sanna: tässä on nytten kyllä tapahtunut väärinkäsitys!

no kiva ku piti kaikille sit paljastaa! FUCK OFF!
eikä ope edes kuullu mun vastaväitettä -.-

halo!Maanantai 18.02.2008 00:49

vähän aika sit ku olin saattamas essii himaa, essi sano et: "vähä hieno toi kuu ku sen alapuolel on tollane pilvikaari!" ja sit katottii vähä tarkemmin ja tajuttii et kuun ympäril on semmone valokehä! ihan sika outoo ja pelottavaa! ja se näyttää viel sika hienolt! aateltii et se on sillee vaa jtn heijastust mut sit kyl mietittii et eihän se nii kaukana kuusta voi olla, joten päädyttii tai ainaki mä päädyin siihen tuloksee et se on joku yli harvinainen luonnon ilmiö tai jtn ufoi tai vastaavaa.

sit ku olin himas nii sanoin vaa kaikille iha hädissää et: "kattokaa kuuta, se on sika pelottava", ja sit minttuki oli iha ihmeissää! valtteri vaa tokas et: "se on varmaa vaa jumalan silmä..."

no mut kuitenki. halusin et rakas ystäväni heidiki saa kokee tän hienon luonnonilmiön ja tekstasin sille et: kato kuuta! heidi sit vaa sano et: hetki, meen ulos kattoo ku ei näy ikkunasta. No sitten, heidi meni ulos ja seuraava viesti oliki et: hitto ku tääl ei näy kuuta! (asuu siis helsingissä, niin en ihmettele). kuitenki vihdoin heidiki näki kuun ja sano et: tääl tää on kyl iha normaali? ja sit vaa kysyin silt et: etkö nää sitä kehää?! heidi vastas et: se on kyl iha normaalii ku on pakkasta...

ja sitte... ! kaikki meni pilalle ja mun hieno ajatus luonnonilmiöstä oli poissa! enkä ollukkaa nähny mitää hienoo ja harvinaista, vaik luulin kokoajan ! :(

mut pääasia on nyt se, että ufot ei oo hyökkäämäs maahan tai mitää ja et näin vaa hienon kuun :)

miksi aina mua kiusataan?Torstai 14.02.2008 23:16

Tänään ennen psykan tuntii seisoin ruuhkaisella käytävällä. Ajattelin et: pakko päästä istuu, ku en jaksa seistä. Noh, käytävä oli siis ihan täynnä ja ihmettelin vähän ku siin keskel kaikkee oli tyhjä tuoli. Katoin sitä tuolii sillee vähän oudosti ja ajattelin et se on jotenki vaa likanen nii siks kukaa ei oo siihen istunu ja niin en myöskään istunut siihen. Kaikki oli hyvin kunnes sanoin ääneen et: haluun istuu! sitten mukava kaverini Milka sanoi: Sanna tos on tyhjä tuoli mee siihen! ja niin mä menin. Meni sekunti ku olin lattialla perseellää... se tuoli oli melkeen ehjä. SE OLI ANSA! ja MÄ sain kaiken kunnian nolata itteni kaikkien edessä! :) ja siinä sitten kaikki iloisesti nauro mulle yhteen ääneen :) onneks mäki nauroin mukana. huOH!

Niin. ja kaiken lisäks Milka väitti ettei tienny koko tuolin rikkonaisena olemisesta?

et hyvää ystävänpäivää teillekki!
17.01.08 17:24 <nillä> mikä on g-piste? :O

18.01.08 21:31 <nillä> SANNA!:D googletin ja nyt tiiän

!Torstai 10.01.2008 04:06

oi oi oi, olipas kiva reissu! Kiitokset tälläkertaa kuuluu Hannalle, Torolle, 5058 CFF:lle, huoltomiehelle, kaupan pojalle ja tietysti kalemeille :) (eli kameleille jos joku ei tajunnu)

ja sillon ku täällä istuttiin jo koulun penkillä, niin me istuimme KALEMISAFARILLA! ensin ajettiin avojeepeillä ihan tavallisia teitä pitkin kalemifarmille. Siellä sitten oli tarkotus ratsastaa kameleilla kauniilla hiekkadyyneillä. Noh. niinhän me luultiin ja kaikki oli hyvin siihen asti kun näin sen ruman tumman kamelin joka piti ihan kauheeta ääntä (vannoin viel et sen kyytiin en menis!) Sitte sieltä tuli sellane turbaanityyppi ja vetäs mut ja mintun SEN HULLUN KAMELIN LUO! ja niin minä ja minttu noustiin sen kamelin selkään. Eikä mua ollu pelottanu ikinä niin paljon! Sit yhtäkkii alko kauhee huuto ja se kameli alko vaa kiljuu ja rääkyy ihan täysii piti jotai kauheet ulinaa. Sit se turbaani tyyppi yritti vähä rauhotella sitä ja potki sitä takamukseen et se nousis. mitään ei kuitenkaan ollut tehtävissä ja kameli vaa jatko huutamista. Pari kertaa se kyl yritti nousta, mu se ei päässe ylös ;o . No sitte meijän käskettii pois se kamelin selästä ja jäätii seisoo siihe kamelifarmille ja katottii ku muut lähti ilosena kamelisafarille... (se turbaanityyppi kul tarjos olkapää kyytii mut no tanks.)

siinä sitte meni noin puol tuntii ku ne tuli takas. (ruman mustan kamelin kera, jonka istuimet oli tyhjät jostain kumman syystä?) Sitte sielt tuli ilosen se turbaanityyppi ja vetäs meijät toisen kamelin selkään (jonka nimi oli muuten ROBERTO), ja vihdoinki meki päästii ratsastaa kamelilla! JEA! Se oli kyl sika pelottavaa ja mintulle varmaa tosi mukavaa ku se meijän takana oleva kameli vaa huohotti mintun niskaa :)

Kauheen kameliretken jälkeen matka jatkui jeepeillä kohti vuorii! NAM! ajettii rallii vuoril sellasil kapeil hiekkateil ja hiekka vaa pöllys! kaiken lisäks meil oli komee kuski :) JEAH! Sit maisteltii vähä kaktuksen hedelmii ja käytii moikkaa vähä lisää kameleit.

Ois kelvannu varmaa teillekki koska siel oli sika kivaa! ja siel oli komeit taksikuskei, ja jotkut kamelitki oli iha söpöi. :)

jesihanaamo!

ps. muutan sinne hannan kaa isona :) muuttaaks joku meijän kaa?

Kaikille ihanaa uutta vuotta!Tiistai 01.01.2008 19:38

kiitos kiisselille ja muille seuralaisile kemuista! Oli sika kivaa! Surettaa vaa ku en nähny kunnol ees raketteja, paitsi sen mikä pamahti siin pihal ja ne pari räkäst siel jossai kaukan. :( ehkä ens vuon sit...

mut kivaa oli ja tuli paljon uusia tuttavuuksia! ;D

kiitos, mo!


voi ihana! Sunnuntai 30.12.2007 22:41

25.12.04 10:29 <Sheidii> Moiks. Toi nyt vaan oli eräiden henkilöiden painostuksesta laitettu kuva. :D Kyl mä itseasiassa aika paljon sain. Vittu mä sain mummilta jonku fucking
25.12.04 10:29 <Sheidii> vessapaperi telineen ja vessapaperia. xDD
25.12.04 10:30 <Sheidii> Plz. Tapa mut.

Las Meloneras here we come!Perjantai 28.12.2007 19:23

enää 5 päivää ja sit tonne! nammm<3