IRC-Galleria

Hiittana

Hiittana

IG: sannapauliinan

vetäkää ihmees kamaa! :) <3Lauantai 10.11.2007 02:12

olin junas matkal auraan < 3, mut kuiteski pointti oli tää, että: junassa mun edessä istu 18 vuotias narkomaani poika. se oli riippuivaine kolmee huumeesee ja pisti itteensä suonee. kaiken lisäks sil oli rikosrekisteri pahoinpitelystä ja vahvojen huumausaineiden käytöstä. ja sil oli alkoholi ongelma. se oli juonu 2 kk putkee joka päivä, kaman lisäks. se selitti puhelimes koko matkan ajan jollekki sen ongelmist mitkä se oli ite itselleen aiheuttanu. ja se oli iha sairast kuunneltavaa ku se puhu siit miten sen ruiskut on hävinny ja et sen on pakko löytää ne ja et ku sil loppu ruiskutettava nii se veti lääkkeit naamaa kaksinkertasen annoksen. ja todennäkösesti se oli matkal ostaa huumeit, koska se sano sinne puhelimee et se maksaa niist mitä vaa, koska sil on hirveet oireet ku se ei oo saanu tarpeeks kamaa. mä näinki ku se täris.

sitte. se oli pölliny puhelimii ja sekin puhelin millä se puhu oli varastettu. ja sitte se mietti et miten se saa siit yhest puhelimest jtn 300e jos se myy sen. "sil sais ainaki 13 grammaa 'vehnäjauhoo', sil eläis iha vitun pitkää".

sit yhes vaihees se sano sinne puhelimeen et : "vittu mua kaduttaa ku menin ottaa sen ekan piikin, nyt täst ei pääse enää mihinkää."

sitte ku tää jätkä lopetti puhelun, se sano sinne et: "meen tos koht olevinaa vessaa. pakko saada, ku suonet huutaa kamaa " sitte se tuli sielt vessast ja istu siihen eteen. se alko kouristelee ja sillee voihkii ja hakkaa sitä kättä. se oli kauheeta. en pystyny enää istuu siin ja vaihoin paikkaa.

tänää päätin, etten koske edes yhteen pulloon siideriä ennen ku oon 18. en haluu et mul on tollane tulevaisuus. (vaikka en kyl mihinkää huumeisii sotkeutuiskaa IKINÄ). mut silti.

ÄLÄ KÄYTÄ HUUMEITA, kun 18 vuotiaana on jo elämä pilal, se näyttää kauheelta.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.10.2007 21:35

näin kauheet unta. olin nillan (nillä) ja nooran (-noora) kans jennin (jenskae) mökillä. sit jotain vaa hengailtii siel ja sitte ku nooral ja nillal oli nii tylsää nii ne halus lähtee. no sit jenni lähti heittää niit autolla ja jätti mut sinne mökille keskelle metsää yksin! ja sit vaa juoksin sen auton perää ja huusin et en haluu jäädä yksin mut sit jenni vaa paino kaasuu ihan täysii ja jäin sinne iha yksin. noora ja nillaki vaa nauro sielt ikkunast!

sitte sinne ilmesty jotain poikii ja ne vaa valtas kaikki paikat siel. sit ne alko yhtäkkii polttaa siin pilvee ja sit olin ihan paniikis ku en halunnu ite polttaa ja se huone oli täynnä sitä savuu. sit menin iha sekasin siit ku vaa jouduin haistella sitä. sit olin aamul viel ihan paniikis ku olin haistanu pilvee, nii pelkäsin et oon narkkari. :(

onneks en! koska lehes luki just et kannabis aiheuttaa psykoosii ja mielenterveysongelmii :)

Kiisseli`Maanantai 22.10.2007 23:39

näin kauheet unta. Sillee et Krista oli huora sellases helsinkiläises huoratalos. ja sit menin kattoo kerran sinne ja sit siel vaa kaikki pani siel käytävil ja sit krista tuli mua vastaa siel käytäväl! sil oli hirvee nippu rahaa vaa kädes ja sit se vaa heilutteli niit ,se oli huora et se saa rahaa BLUESIN KAUSIKORTTIIN!. sit vaa itkin ihan paniikis et krista ei saa olla mikää hutsu ja et se saa kaikkii tautei ja kuolee, mut sit krista vaa sano et : " mä kyl nään mun asiakkaat aina ennen ku ryhdyn hommiin, kyl mä niist nään onks niil tautei vai ei". Yritin kyl sille sanoo et ei sitä ulospäin nää jos jollai on joku tauti mut ei se uskonu.

tollases huoratalos on kauheeta, onneks en oo ikin joutunu menee oikeesti! nii ja sit kaikki käyttäkää KONDOMIA! ettei tule tauteja.

23:58:08 / 08.10.2007 / from Heidi < 3Tiistai 09.10.2007 20:38

Täällä New York paikallista aikaa klo 17, lämpöasteita plus 30. Emme valita <;

joo kelpais kyllä mullekkin -.-

Mäki sit huudan isona: TUOMOO SEKSILLEE!Sunnuntai 09.09.2007 20:09

SALLA
[x] Olet sairaalloisen kiinnostunut toisten asioista
[x] Olet ollut kaupassa töissä
[x] Tykkäät poliiseista [sitä poliisikalenteria odotellessa ;)]
[x] Olet pirttihirmu
[x!] Olet siisteysintoilija
[x] Olet pläski
:6

?! :DPerjantai 13.07.2007 03:40

Sanokaa seuraavat englanninkieliset lauseet selvästi ja mahdollisimman hyvin äännettynä.
Toista lausetta;

HIGH STUCK ARE WITH TO - Haistakaa vittu

RICE COUSIN KISS SUNNY - Raiskasin kissani

RA PICK ARE PEAR SET TANNY - Raapikaa persettäni

TO LIP US CUT HOSE SOON - Tuli paskat housuun

NINETY MICE TOO - Nainti maistuu

TURVALLISTA MAIDONHAKU MATKAA!!Tiistai 10.07.2007 19:12

Voiko paremmin enään matka sujua?! Tästä se lähti :

Jenni tajuaa osaavansa käyttää polkupyörän vaihteita (ALAMÄESSÄ) ja laittaa vivun HIGH- asentoon >> ketjut lukittuu ja Jenni huuta apua 1. kerran. Sanna repeää täysin ja törmää KAPEAN SILLAN turva-aitaan. Maidot jää pinnojen väliin ja leviää maahan. Tässä välissä laitetaan pyörän ketjut (JA SAADAAN AUTON KYLJESTÄ PERSEESEEN) ja jatketaan matkaa, Sannan pelastettua rikki menneen maitotölkin. Jenni saa luvan kantaa viittä maitoa sannan kantaessa yhtä vuotavaa ja hieman oudolle haisevaa tölkkiä. ja matka jatkuu! >>

Sanna menee jo edellä eikä ole tietoinen siitä että Jenni yrittää nousta polkupyörän kyytiin (KAPEALLA SILLALLA). Kuinka ollakkaan kohta kuuluu *TÖMPS* ja heti perään "SANNAAAA!!" (Jenni huutaa apua jo toistamiseen). Sanna huomaa Jennin ja maidot levinneenä sillan kaiteen kupeeseen. Sanna juoksee apuun ja roolit vaihtuu >> Jenni linkuttaa yhden maidon ja pyöränsä (+ verisen ja turvonneen jalkansa) kanssa perässä, kun Sanna raahaa viittä maitoa kohti kotia.

(Tähän mennessä on liikuttu max. 10 metriä)

Loppumatka sujuukin melkein loistavasti Jennin valittaessa jalkaansa ja Sannan vieraillessa pusikoissa painavan maitopussin kanssa :))

Ajateltiinkin tässä, että ensi kerralla (jos ensi kerta tulee) otamme polvisuojat ym. turvavarusteet mukaan ja ostetaan vähintään yksi ylimääräinen maito ihan vaan kaiken varalta! :))

KATTILASSA 25.7 -KESÄ NOLLASEISKA <3Tiistai 26.06.2007 21:14

eräjormailtiin Nuuksion Kattilassa. Hitsi ku oli kivaa teijän kaa taas! :)
Tuli leikittyä ponileikkiä, sitte vähä räpättii, ja vedettii battlee ja kaikkee ;D. Harmi vaa ettei täl kertaa meijän seuraan liittyny ketää rändömeit. :/

ja Heidille propsit erätaidoista! meijän partiolainen :)<3 sait meille nuotion ja kaikki. Laastariaki olit ottanu mukaa ihan varmuuden vuoks, varmaan ajatellen ettei sitä kuitenkaa tarvita :D toisin kävi, tarpeelliseks tuli jo ekan puolentunnin aikana -.- . Viiltäkää tekin toki ananaspurkilla sormitaipeet auki!

mut josku uudestaa ;)<33

10.6 gaivarihhMaanantai 11.06.2007 18:19

Heidille, Essille, Tinjalle, Nillalle ja sit muutamalle rändömille suuri kiitos eilisestä, oli ihan sikke kivaa ^^ <3. Kukapas sitä ois arvannu et siel pokaillaa jtn 31 vuotiait kahen lapsen isiä, punapartoja ja afkanilaisia ;D niin siinä sitten vaan kävi. tosin pleijereitä kaikki. -.-

Nii ja kiitos yö! veti varmaan kaikist parhaimman keikan siel ja viel ihan tunteella ! :) nii ja kiitos viel järjestäjille. vessapaperi ja 400 vessaa lisää ois ollu kyllä ihan kiva :)

Loppuillasta oltiinkin pyöräkellarissa ja toyota corollassa (vuosimallia -85), joka oli oikee tuning auto. Hopeekynällä piirretyt hämähäkinseitit, burberryn vuorailut ja kaikki! ;) ja jos ajatte autoo nii muistakaa et niis hidastusmöykyis ois tarkotus sitten hidastaa. varsinkin jos jonku sylis istuu joku.

ja sit viel yks kiitos. erikoiskiitokset sille jollekki ZX:lle tai jollekki vastaavalle. Henkisesti en pääse siit yli koskaa, fyysisesti kestää 3 päivää -.-

<3Lauantai 02.06.2007 14:51

NYT LOPULLISESTI HYVÄSTI NÖKÄ! PERUSKOULU LOPPU JA LOMAAAAAAA!!!!!!!WUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU<333333

-kiitos ja hyvästi