IRC-Galleria

Hiittana

Hiittana

IG: sannapauliinan

voi ihana! Sunnuntai 30.12.2007 22:41

25.12.04 10:29 <Sheidii> Moiks. Toi nyt vaan oli eräiden henkilöiden painostuksesta laitettu kuva. :D Kyl mä itseasiassa aika paljon sain. Vittu mä sain mummilta jonku fucking
25.12.04 10:29 <Sheidii> vessapaperi telineen ja vessapaperia. xDD
25.12.04 10:30 <Sheidii> Plz. Tapa mut.

Las Meloneras here we come!Perjantai 28.12.2007 19:23

enää 5 päivää ja sit tonne! nammm<3

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2007 16:19

jee oli kiva joulu wuhuu! kiitos pukille lahjoist, oli kivoi! :) ja ihanaa ruokaa oli! hohoo namm! siinä taas pari kiloo tullatupsahti lisää -.-

mut kuitenki nyt venataa uuttavuotta ja REISSUUUU! jeah!<3

<3Torstai 06.12.2007 23:42

Oli sika kivaa 50 centin keikal, nam<3 Kiitos itse fifty ja kumppanit sekä lämppäri am2pm!

Hattu ois kyllä ollut ihan kiva! hitto. mut sain sentää 150 dollarii! ;) $ jeah! ei unohdu iha heti!

kiitos seurast: CE, -noora, -nitaa- ja Crucifix!

KANARIA TÄÄLTÄ TULLAAN! Torstai 06.12.2007 03:07

2.1 - 9.1

med

hansc ja pola-

<<3

vetäkää ihmees kamaa! :) <3Lauantai 10.11.2007 02:12

olin junas matkal auraan < 3, mut kuiteski pointti oli tää, että: junassa mun edessä istu 18 vuotias narkomaani poika. se oli riippuivaine kolmee huumeesee ja pisti itteensä suonee. kaiken lisäks sil oli rikosrekisteri pahoinpitelystä ja vahvojen huumausaineiden käytöstä. ja sil oli alkoholi ongelma. se oli juonu 2 kk putkee joka päivä, kaman lisäks. se selitti puhelimes koko matkan ajan jollekki sen ongelmist mitkä se oli ite itselleen aiheuttanu. ja se oli iha sairast kuunneltavaa ku se puhu siit miten sen ruiskut on hävinny ja et sen on pakko löytää ne ja et ku sil loppu ruiskutettava nii se veti lääkkeit naamaa kaksinkertasen annoksen. ja todennäkösesti se oli matkal ostaa huumeit, koska se sano sinne puhelimee et se maksaa niist mitä vaa, koska sil on hirveet oireet ku se ei oo saanu tarpeeks kamaa. mä näinki ku se täris.

sitte. se oli pölliny puhelimii ja sekin puhelin millä se puhu oli varastettu. ja sitte se mietti et miten se saa siit yhest puhelimest jtn 300e jos se myy sen. "sil sais ainaki 13 grammaa 'vehnäjauhoo', sil eläis iha vitun pitkää".

sit yhes vaihees se sano sinne puhelimeen et : "vittu mua kaduttaa ku menin ottaa sen ekan piikin, nyt täst ei pääse enää mihinkää."

sitte ku tää jätkä lopetti puhelun, se sano sinne et: "meen tos koht olevinaa vessaa. pakko saada, ku suonet huutaa kamaa " sitte se tuli sielt vessast ja istu siihen eteen. se alko kouristelee ja sillee voihkii ja hakkaa sitä kättä. se oli kauheeta. en pystyny enää istuu siin ja vaihoin paikkaa.

tänää päätin, etten koske edes yhteen pulloon siideriä ennen ku oon 18. en haluu et mul on tollane tulevaisuus. (vaikka en kyl mihinkää huumeisii sotkeutuiskaa IKINÄ). mut silti.

ÄLÄ KÄYTÄ HUUMEITA, kun 18 vuotiaana on jo elämä pilal, se näyttää kauheelta.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.10.2007 21:35

näin kauheet unta. olin nillan (nillä) ja nooran (-noora) kans jennin (jenskae) mökillä. sit jotain vaa hengailtii siel ja sitte ku nooral ja nillal oli nii tylsää nii ne halus lähtee. no sit jenni lähti heittää niit autolla ja jätti mut sinne mökille keskelle metsää yksin! ja sit vaa juoksin sen auton perää ja huusin et en haluu jäädä yksin mut sit jenni vaa paino kaasuu ihan täysii ja jäin sinne iha yksin. noora ja nillaki vaa nauro sielt ikkunast!

sitte sinne ilmesty jotain poikii ja ne vaa valtas kaikki paikat siel. sit ne alko yhtäkkii polttaa siin pilvee ja sit olin ihan paniikis ku en halunnu ite polttaa ja se huone oli täynnä sitä savuu. sit menin iha sekasin siit ku vaa jouduin haistella sitä. sit olin aamul viel ihan paniikis ku olin haistanu pilvee, nii pelkäsin et oon narkkari. :(

onneks en! koska lehes luki just et kannabis aiheuttaa psykoosii ja mielenterveysongelmii :)

Kiisseli`Maanantai 22.10.2007 23:39

näin kauheet unta. Sillee et Krista oli huora sellases helsinkiläises huoratalos. ja sit menin kattoo kerran sinne ja sit siel vaa kaikki pani siel käytävil ja sit krista tuli mua vastaa siel käytäväl! sil oli hirvee nippu rahaa vaa kädes ja sit se vaa heilutteli niit ,se oli huora et se saa rahaa BLUESIN KAUSIKORTTIIN!. sit vaa itkin ihan paniikis et krista ei saa olla mikää hutsu ja et se saa kaikkii tautei ja kuolee, mut sit krista vaa sano et : " mä kyl nään mun asiakkaat aina ennen ku ryhdyn hommiin, kyl mä niist nään onks niil tautei vai ei". Yritin kyl sille sanoo et ei sitä ulospäin nää jos jollai on joku tauti mut ei se uskonu.

tollases huoratalos on kauheeta, onneks en oo ikin joutunu menee oikeesti! nii ja sit kaikki käyttäkää KONDOMIA! ettei tule tauteja.

23:58:08 / 08.10.2007 / from Heidi < 3Tiistai 09.10.2007 20:38

Täällä New York paikallista aikaa klo 17, lämpöasteita plus 30. Emme valita <;

joo kelpais kyllä mullekkin -.-

Mäki sit huudan isona: TUOMOO SEKSILLEE!Sunnuntai 09.09.2007 20:09

SALLA
[x] Olet sairaalloisen kiinnostunut toisten asioista
[x] Olet ollut kaupassa töissä
[x] Tykkäät poliiseista [sitä poliisikalenteria odotellessa ;)]
[x] Olet pirttihirmu
[x!] Olet siisteysintoilija
[x] Olet pläski
:6