IRC-Galleria

Mitä ihmettä, onko siitä tosiaan noin pitkä aika kun viimeksi kirjoitin päivistä? Ohoh :D! Minä olen taas ihan päivissä sekaisin ja luulin että on neljäs päivä tai jotain XD.. Heh!


Eilen katselin pitkästä aikaa kaikenmaailman Gackt videot ja nauroin mahani kipeäksi XDDD! Kyseessä oli videot missä Gackt näki painajaista että on Dancing Cat ja sitten jouluversio ihanasta Soleil livestä (joutsenet juoksivat joulukuuset päässä ja joulupukkeja oli miljoona kappaletta lavalla XDDD)! - Ja tietenkin katsoin Takano Yurit :D!

Minä taidan olla hieman kipeä... Tai sitten olen vaan tullut siihen pisteeseen etten voi enää syödä ranskalaisia halpatuotteita kun olen allerginen niiden säilöntäaineille. Pitää siis siirtyä muihin, eli kalliimpiin, kuin hyvä ostos tuotteisiin..


Töissä on sattunut vaikka mitä hassua ja vähemmän hauskaa taas. Santiago ärsyttää päivä päivältä enemmän ja en tiedä mitä hänestä ajattelisin -_-".. Ainakaan hän ei ole koala enää =.=!!! PAH.. Koalasta tuli mieleen että "Zic Zacin portsari" oli taas töissä :DDD! Haha! Ja muutkin kiva interimairet ^_^! Ne on tosi hauskoja! Kivaa kun tutut interimairet tulee uudestaan töihin ^^! (tuleekohan sekin joka ehdotti että mennään vessaan XDDDD.. O.o.) Ja minä huomasin lisää mitä ketkäkin ihmiset muistuttaa, mutten nyt muista mitä ne oli!!! Muistan vaan sen että Elhadji nauraa samalla lailla kuin Kirsti-mummoni :DDD XD! Alan varmaan kohta kutsumaan häntä Kirsti-mummoksi.


~4.2~

Lauantaina eli toisena päivänä punaisissa minulla oli animation vuoro (lupaavaa :D XD), mutta se meni päin poubellea (pubelle kirjoitetaankin muuten poubelles! Meidän roskiskatoksessa lukee Poubelles, mutta Side Duty listassa Pubelles. Uskon sitä kylttiä.)! Niina oli punaisissa tämän päivän (normaalisti vihreissä) ja meillä oli yhdessä Animation, mikä oli tosi kivaa :)! Minä tein alku animaatiot ja Niina loput. Se oli kivaa muuten mutta taas oli kauhea lauma vieraita myöhässä -_________-"""... Minä pidin animationia melkein täydelle kolmelle riville ja sitten alkoi tulvia lisää vieraita ja piru kukaan enää mihinkään keskittyi!! XDDD Se oli taas vinkeää. Kaikki vaan keskittyivät tuijottamaan kun tuli uusia vieraita ja uudet vieraat tietysti vaan keskittyivät istuutumiseen ym. Heh. Kiva kiva. Ja kaikenlisäksi hurrasin ja buuasin ihan väärille rancheille XDDD!!! Huusin "Hurraa vihreille" XDDD.... Jep. Olen väri sokea XD. Niinan animation meni kivasti, mutta hän ei kuulemma tykkää animationista niin Abdelhak piti toisen show'n loppuanimaation.

Minä työskentelin Kaderin kanssa ja se oli ihan kivaa. En vaan animationin takia ehtinyt tarjoilla kaikkia juomia alussa, joten jouduin tekemään ensimmäisen juomakierroksen loppuun ja hetiperään toisen kierroksen kun Kader tarjoili chiliä ja lastenaterioita. No, ihan kivasti meni. Minua vaan ärsytti se, että Kader sanoi kokille että minulla on vikaa taktiikassani. Se oli vain vitsi, mutta ärsyynnyin siitä ja vastasin hänelle kipakasti takaisin että valitettavasti minulla oli animation vuoro eikä taktiikassani ole mitään vikaa.

Hmm. Minulla on pinna kireällä ollut lähipäivinä. Se johtuu keittiön ja ryhmän vaihdosta sillä en ole vielä sopeutunut punaisiin kun olin sinisillä niin pitkään, mutta myös siitä että valvon niin myöhään ja kun asunnolla on niin vaikeaa -___-". AAAAAAAAARRRRGGGHHH!!! Lähden tiistaina Hurriganesin Ladies nightiin purkamaan energiaa.

Lohduttavaa ja kivaa oli Abdelhak ^_^! Hän on kiva ja hassu viikonlopputyöläinen, joka halusi jakaa kanssani 10centiä jonka löysin katsomosta siivotessani XD.. Hän tarjoutui antamaan minulle 4centiä jos saisi itse pitää 10 O_o! Ok. 4 ja 6. Tosi reilu jako XD. Sitten näytin hänelle että minulla on 10 penceä (löysin jotain brittilän rahaakin) :D. Heh. Hän antoi 10 centtiseni takaisin ja sanoi että toki vain vitsaili. Sitten siivosimme yhdessä ja hän kysyi jos löytäisin miljoona dollaria siivotessani jakaisinko sen hänen kanssaan. Sanoin että toki ja rupesimme miettimään mitä tekisimme sillä rahalla. Hän ehdotti lomaa Bahama-saarille ja kysyi minne minä haluaisin mennä jos minulla olisi miljoona dollaria (miksi puhuimme taaloista XD??). Sanoin että Tahitille (en tiedä miksen sanonut Japania :D)! Kerroin että olin kerran lukenut lehdestä miten ihana paikka Tahiti on, mutta riivatun kallis. Sovimme että jos löydämme miljoona dollaria, lähdemme lomalle Tahitille ^_^! *YAY* :DDD.

Ainiin, meidän kaikki arabityöntekijät (Omar, Mohammed Adil ja se yksi minkä nimeä en muista) selittivät arabiaksi Niinalle jotain kummaa. Ihmettelimme siinä selittääkö ne suomeksi jotain kun se kuulosti aivan kuin se yksi tyyppi olisi koko ajan toistanut "Hei apina!" XDDDD.. Se oli hauskaa XDDD!! Nauroimme Niinan kanssa ja ihmettelimme mikä se "hei apina" juttu oikein oli :DDD..

Abdelhak muistutti minua koko illan Tahitista aina missä vaan näimmekään XD :D!! Olisi ihana kyllä lähteä Tahitille ^___^...


~5.2.~

Tänään Hillarylla oli animation vuoro :D!! Hän piti sen ensimmäistä kertaa ja ei edes tykännyt siitä, mutta kaikki seurasivat mukana O_O!!! 8D Järkyttävää! Ja kuinka ironista - yleisö seuraa sitä kuka inhoaa animationia, ja se joka tykkää animationista ei saa evääkään liikahtamaan! Kuten minä XDDD!!! *äähää*

Minulla oli Side Dutyna "Beverage" - ensimmäistä kertaa! Sain siis valmistaa juomat ennen show'n alkua ja huolehtia että kannuissa riitti juomaa kun tarjoilijat kävivät hakemassa cocista ja kaljaa vieraille. Lisäksi työskentelin Hillaryn kanssa, joka siis piti animationin niin minulla piti kiirusta viedä kaikki juomat itsekseni :DDD.. Ja meillä oli kokonainen pöytä pelkkiä espanjalaisvieraita jotka eivät edes englantia puhuneet O___o.. "Si, si! Coca Cola! Aqua?" minä yritin siellä sokeltaa XDDDDD..

Santiago oli taas niin näsä tänään kuin olla ja taitaa.. Hän oli lisäksi yliavulias ja ylikiltti (uskoin sen pelkäksi esitykseksi ja siksi että hän pitää minua hyvin tyhmänä). Hän ensiksi neuvoi minua ettei minun tarvitse ostaa vesipulloa cafeteriasta kun niitä saa keltaisten varastosta ilmaiseksi tai sitten jos käy Baarista kysymässä. Heh heh Santiago. En tosiaan tiennyt tuota (en kyllä sitä baari juttua ^^;;;). Mutta tiesitkö sinä ettei aina varastossa ole kaikkea?! Ja baarimikko inhoaa minua niin vitut sinne menen.. Olen taas tosi raivoissani Santiagolle. Hän muistuttaa eräitä huomionhakuisia tyyppejä koulusta -__-"".. :PPPP

Meillä oli syömingit blanchessa tänään :DDD! Eli kuinka Blanchen nyt kääntää suomeksi? "pesula"? "tiskaamo"? Koska se ei ole keittiö.. Mutta sieltä sai nugetteja ja ranskalaisia :DDD!! Joskus kokit jättää sinne astioita missä on vielä tähteitä ja kaikki ryntäävät nugettien, ranskisten ja browniesien kimppuun XD! Karim tarjosi minulle kokonaista astiaa kotiinvietäväksi XDDDD!

AINIIN! Se jäi kertomatta että Santiago sai ansionsa mukaan!!! Minä nimittäin pesin juomahanat ja -kaukalon, ja Santiago astui vesiletkun päälle ja ei antanut minun laittaa sitä paikalleen. Karim ja Adil neuvoivat minua että painaisin liipasimesta (meillä on sellainen vesipyssy millä pestään lattiat ym) jos Santiago ei päästä irti. Ja sitten uhkasi Santiagoa että kohta painan! No, Santiago ei päästänyt letkua ja Karim esitti "paina, paina!" (Karim esittää kaiken aina pantomiimilla :DDD). Minä mietin hetken ja... PAINOIN 8DDD XDDD!!! Ääähähähäää.. Santiago sai vesisuihkun ja minä letkun takaisin! Siinä hän sitten märkänä ihmetteli ja muut tirskuivat ja katsoivat hämmästyneinä tapahtunutta. Khih ^_^! En halunnut hänen vilustuvan, minustakaan ei olisi kivaa olla märkä koko päivää mutta... Enkä halunnut kiusata mutta.. Jokin vaan iski käteeni :DDDD! Toivottavasti en saa samalla mitalla takaisin jonain päivänä O_O!!! :DDDD

Santiago oli viisaalla tuulella vesipesunkin jälkeen.. Kun olimme valmiit töistä ja vain istuimme katsomossa odottamassa quarante-cinq:a, Santiago kysyi minulta ja Hillarylta "So.. Do you like women?" O_o. Olimme ensin hiljaa ja välittämättä hänestä (kun en ensin tiennyt sitäkään kysyikö hän vain toiselta vai molemmilta), mutta kun hän toisti kysymyksensä, Hillary vastasi "Well, DO YOU?" XDDDDDDDDDD... Minua alkoi naurattaa kauheasti.. Se oli tosi hauskaa! Ja yksi teamleadereista sattui silloin paikalle ja yksi punaisten jäsen komensi hakemaan laseja pesulasta niin se juttu jäi siihen. Khih.

Tahiti mies ehdotti tänään että vaihdetaanko summaa kun miljoonaan on niin pitkä matka. Tästä lähtien se on 10 000. Jos jostain saamme 10 000 dollaria, lähdemme Tahitille. ^_^


Taas on kuunneltu hieman isin musiikkia ja Suurlähettiläitä. Ei tuu niin pimeää:

"Jos sä pyydät, mä tuun
jätän pois kaiken muun.
Kai vielä muistat,
kun kutsut saavun ovesi taa.

Jos päiväsi pimenee,
tähdistä valoja tee.
Kai vielä muistat,
Sun vuokses kierrän ympäri maan."

Tykkäsin jo pienenä tosi paljon Suurlähettiläistä ^_^ (ylä-asteella ollaan tosi pieniä XD).


Miyavia ja Ashita Genki ni Narea ennen aamupesulle menoa <3

Omenantuoksuisena,
<3:~HisAngel~


dididididiidamdididam.. dididididiidamdididam! XDDD
http://www.youtube.com/w/Hyde-and-a-furby?v=2Iisu1kx6lc&search=hyde

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.