IRC-Galleria

Hra_Benz

Hra_Benz

Rating:AWESOME!

Diipadaapa, Manaamana!Maanantai 19.04.2010 02:15

Njaa-a. Taas yksi mahtava viikko takana. Jossain kyseltii et jos maksettais 10,000e puhtaana käteen jos näet seuraavan vuoden painajaisia, suostuisitko. Pari syytä miksi suostua:
-Se 10,000e
-Ja kumpi loppujen lopuks on helpottavampaa? Se että heräät painajaisesta ja huomaat että sitähän se vain oli VAI näet unta jossa virheet jotka olet tehnyt eivät merkitse mitään ja olet onnelisempi kuin koskaan(kunnes heräät ja huokaiset syvään että untahan se vain oli).
Ja kaiken lisäks oon huomannu että jollei sulla oo jotain soitinta mukana kun kävelet jonnekki, alat ite väsätä laulun sanoja jotka on huonoja/tai hyviä muttet koskaan kirjoita niitä ylös. Jos taas kuuntelee soittimesta jotain biisiä, keksii aina tavan jolla sen coverista saisi paremman.
Saldo tällä hetkellä, 10tupakkaa, 6snt tilillä ja tuo yksi pullo -3e velkoja... paha paha. Jos nyt tippuis taivaalta joku mukavan iso seteli niin kyllä oisin onnellinen. Tai jos tulis joku vastaan tulija joka lopetti juuri tupakan polton mutta hommas 2päivää sitten kartsan laivalta ja lahjottais ekalle spugen näköselle ukolle joka tulee vastaan(eli minä) niin kyllä riemastuisin. Huoh... mielikuvitukseni...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.