IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

moimoimoiTiistai 29.11.2005 21:28

tänään oli ihan kivaa tet-paikas.. sain vastata puhelimeen. ja myydä taas kaikkee kivaa ainoo et ne kampaaja muijjat ei taida oikein pitää musta. en tie miks mut jotenki vaan on sellanen fiilis..

Ja vituttaa kyl muutenki.. tuli kerhon ohjaus palkan lasku juttu.. Ja ekaks: mä pidän sählystä kahta kerhoo yhen hyypiön kans ja niist kahest kerhosta saa YHTEENSÄ 2.5€ kerta. ja jos pitäis vaan yhtä niin se hinta ois 2€. aika vittumaista et toista kerhoo pitää niinku 50centin kerta palkalla vittu..
Ja toiseks vituttaa se siinä et pitää ite laskee ne palkat.. JUMALAUTA EIKS SE OO palkanLASKIJAN hommaa laskee et paljo työntekijät saa palkkaa eikä TYÖNTEKIJÖIDEN LASKEE OMAA PALKKAANSA VITTU NIIN!!

Musta ei kyl ikinä tuu mitään palkanlaskijaa niin VITTUMAISTA SE ON!!!!!!!!!

heipsTiistai 29.11.2005 00:28

No jee.. tänään alko sit tet viikko.. ihan vitun ihQdaa.
Parturissa.. saan vastata puhelimeen myyä kamaa ja pyyhkiä hyllyjä ja siivota.. *whee* *riemun kiljahduksia*

Töis oli kyl niin perseestä.. oli niin loska paska keli et kärryt ei meinannu liikkuu millään joten nyt sai työnnettyy kerra ehk 7 kärryy.. (ku normaalil kelil menee 20) mut ei se mitään. aika hyvin me pärjättiin..

kirjoitteleNpa taas joskus..

tackar och hejdåå..

jippi jai jeeSunnuntai 27.11.2005 16:58

Tänään esiintyyn torille ja en oo yhtään jyväl et mitä lauluja ja miten ne menee.. no ei se mitään.. rukoillaan jumalaa että se menis hyvin :D tai sit jätän sen väliin..
Noh katsotaan.. jorpakko ymmärtää ja kuittaa..
- Vanhemmat »