IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

...Lauantai 06.05.2006 01:19

Voihan v*ttu... Edessä töitä, töitä ja töitä. Tiistaina seuraavaksi vasta seuraava vapaapäivä. Voin kuvitella kuinka mukavaa on olla töissä nättinä viikonloppuna ja, kun ihmiset ovat mökeillään. Varmaan todella antoisaa. Aivan kuin ei olisi muutenkin jo ihan p*ska fiilis...
Tuntuu, että taas asiat menee päin persettä. Kaikki junnaa vain paikallaan, vaikka aika menee kuin siivillä. Mä vain olen jämähtänyt tähän hetkeen ja muistoihin. Eli kyllä, olen taas muistellut vanhoja juttuja. Alkava kesä tuo mieleen aiemmat kesät ja niissä ei ole hurraamista. Mä haluan kuunnella musiikkia, mutta jokaikinen biisi tuo mieleen tapahtumia ja ihmisiä. Silmät kostuu...
Taas sitä mennään... *huokaus* ... Toivottavasti ensi viikko tuo paremman mielen. Voisi mennä käymään Mki:lläkin, kun kerran on pari vapaapäivää. Ja palkkapäiväkin sattuu maanantaille.
Ai niin p*rkele, pitää muistaa käydä ostamassa äitienpäivälahjakin. Pari kappaletta itseasiassa. Voi voi, kunpa pari viikkoa menisi nopeasti. Pääsisi täältä pois tai sitten, että M tulisi taas tänne. Mä kaipaan, mutta se ei tee mulle hyvää.
Mä en osaa unohtaa ja se vainoaa mua...

© Laura - Eksynyt

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.