IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Menen vessaan. Vessa näyttää ihan ukon kämpän vessalta eli noin 3x3 kokoinen, pytty oikealla ja peili vasemmalla. Menen peilin eteen ja vieressä olevan pesukoneen päällä istuu ala-asteen luokkakaveri. Se roikottaa jotain nyrkin kokoista hämähäkkiä mun päällä ja selittää jotain. Sitten se alkaa saksilla trimmata mun vaaleita viiksiä (? o_O). Sitten se lykkää ne sakset mun nenään ja meinaa nypätä niiden avulla mun nenäkarvoja. Tai ainakin niin luulen. Otan ne sakset pois sen kädestä ja sanon, että ei niitä saa nyppiä.
- Nenäkarvat kuuluu leikata.
Sitten koulukaveri ottaa saunan kahvasta kiinni (kai menossa sinne) ja sanoo, että en mä niitä olis nyppinyt. Olis kuulemma vain testannut onko mulle C-hepatiitti (!? o_O) Kun sen kuulemma näkee, kun saksen kärjillä kääntää nenässä.
- Ne kääntyy melkein 360 astetta...

No just, jessus. Olipa taas uni. Hyvä, että kaveri soitti ja herätti unesta heti ton jälkeen. :D




Ja ainiin... Taisi olla naapurin rakennusmiehillä hauska ja hyvä joulu. Hauska meininki vain kuuluu olevan tossa naapurissa. Toinen ampui naulapyssyllä lautoja yhteen niin toinen seisoi kädet ristissä siinä vieressä ja huuteli: "Ohi! Ohi! Ohi! Osu! Osu!" Kyllä siinä itsellekin tuli pieni hymy, kun oli tupakalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.