IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.01.2007 00:13

Jaahas jaahas... Jopa olis taas jutun aihetta kirjoittaa. :D Mun päähän ei vain iskostu tämä pissis-kulttuuri ja THANK GOD FOR IT.

Mistäpä sitä alottaisi... Olen suomalainen ja ylpeä siitä. Piste. Olen kiitollinen siitä, että olen syntynyt Suomeen: sosiaaliturva, terveyshuolto, opiskelumahdollisuudet ja listaa voisi jatkaa loputtomiin.

En ymmärrä nuoria, joilla on we are one big happy family - asenne. Maailma ei mene niin. Realismia kiitos. Niin kauan kuin on erilaisuutta niin kauan tulee olemaan rasismia. On sitten kyseessä ikä- tai roturasismi. Mutta jos haluatte elää vaaleanpunaisissa pilvilinnoissa be my quest, mutta alkaa ryhtykö siitä päätänne aukomaan. Olen kiitollinen sotaveteraaneille, -invalideille, lotille ja kaikille, jotka ovat joutuneet sodan käymään läpi. Kiitos teidän me olemme tällä hetkellä täällä - lukemassa näitä sanoja. Mielestäni on lapsellista ja kiittämätöntä kieltää ja haukkua ko. asiaa. Se on tapahtunut eikä sitä saa unohtaa. Oma historia ja kulttuuri ja tausta on tärkeää.

Sitten ulkomaalaiset... Ette te oikeasti voi olla tosissanne. Niin kauan kuin ulkomaalaiset jatkavat rötösten tekemisiään niin kauan riittää kritiikkiä. "Rikostilastoissa suurin osa tehdyistä rikoksista on suomalaisten tekemiä, lällislää, siitäs sait..." Otetaanpas se järki käteen ja katsotaan niin tilastoja uudelleen ja suhteutetaan rikosten tekijöiden määrä kansalaisiin - ulkomaalaiset Suomessa asuviin ulkomaalaisiin ja suomalaiset suomalaisiin. C'mon... Mielestäni on väärin syyttää suomalaisia pelkästään. Asia tulisi mielestäni hoitaa ensin ulkomaalaisten keskuudessa ja vasta sitten alkaa katsoa suomalaisiin. Niin kauan kuin ulkomaalaisten keskuudessa riittää niitä mätäpesäkkeitä, jotka hakkaavat, raiskaavat, ryöstävät jne. niin kauan tulee suomalaisten suusta kuulemaan kritiikkiä. Tulisi "hoitaa" nämä luopiot ensin kuntoon ja sitten katsoa, missä mennään. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Ja rikosten rangaistuksista. Kuolemantuomiota en Suomeen haluaisi, mutta muuta kylläkin. Maassa maan tavalla. Jos ulkomaalainen tekee Suomessa rikoksen ja saa siitä tuomion, hänet tulisi lähettää omaan kotimaahansa takaisin tuomiotaan kärsimään. Jos ei osaa käyttäytyä ja kunnioittaa Suomea ja sen lakeja niin maitojunalla takaisin vain. Jos Suomi on päästänyt tänne - maahan, jossa saa kaikenmaailman tuet, avustukset, sosiaaliturvan, terveydenhuollon jne. - niin sitä on kunnioitettava ja oltava kiitollisia.

Ai niin, sekin vielä... Ihan typerää tällaiset jutut, joista saa lukea, että koulun joulujuhla peruutettiin muiden uskontojen edustajien takia. Mielestäni Suomen laissa on pykäliä uskonnonvapaudesta - koskien myös siis, että me luterilaiset saamme harjoittaa omaa uskontoamme. Pelkillä myönnytyksillä ei saada mitään aikaiseksi. Jos luokassa on yksi islamin uskoinen ja hänen takiaan pitää jouluevankeliumin esittäminen joulujuhlassa perua niin suoraan sanottuna: ei ole pakko tulla juhlaan. Suomi on Suomi ja täällä on omat perinteet ja kulttuuri. Emme mekään tule Iraniin, että nyt pojjaat täytyy toi teidän Koraani laittaa piiloon, kun meillä ei saa u know olla muita jumalia. Edelleen: maassa maan tavalla.

Mitä Suomesta jää jäljelle jos jatketaan tätä samaa mallia, että annetaan kaikissa asioissa periksi. Ei mitään... Ja siitä olen pahoillani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.