IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 13.02.2007 22:30

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Älä anna seläntakaisen supattelun haitata etenemistä. Olet oikealla tiellä.
Raha: Hurvittelu näkyy tiliotteessasi. On siis jälleen kiristettävä vyötä tiukemmalle.
Rakkaus: Itseluottamuksesi on huipussaan ja olet suorastaan säteilevä. Jakson aikana on helppo tehdä uusia valloituksia.


Horoskoopit 2007_02_13

Sinun on turha raivostua, jollet saa haluamaasi. Kaikella mikä on esteenäsi on tarkoituksensa, etenkin tänään. Pysy kysyvänä ja uteliaana.


MILTÄ NÄYTTÄÄ VUOSI 2007 ASTROLOGISESTI?

Kalat :
Kalojen tehtävä on selvitä Uranuksesta kunnialla. Uranus on vielä kolmisen vuotta tässä merkissä ja se viittaa maailman avartumiseen, rajojen aukeamiseen, länsimaisen kehityksen ideaalin tunkeutumiseen kaikkialle. Henkilötasolla Kalat ovat edelleen valmiita yllättäviin siirtoihin. Erityistä painoa on Jupiterin ja Uranuksen neliöllä, joka viipyilee kuvioissa tammi-helmikuun, sitten uudelleen huhti-kesäkuun ja vielä kerran syys-lokakuussa 2007. Vuodesta tulee väistämättä täplikäs, oikea leopardi, sillä Jupiter/Uranus on taipuvainen äkkiratkaisuihin ja hyppäyksiin tilanteesta toiseen. Varsinkin ne Kalat, jotka kokevat polkeneensa paikoillaan viime ajat, ovat kyllästyneet tai turhautuneet elämän junnaamiseen, voivat loikata kohti tuntematonta. Se voi olla ennakkoluuloton uusi löydös, oivallus tai muu henkinen ratkaisu myös. Kiihkeä tarve päästä vapauteen ja uusiin maisemiin tai uuteen elämänasenteeseen, on taustalla. Syyskuussa 2007 Jupiteria ja Uranusta vahvistaa vielä Mars ja Aurinko, joten siitä voi tulla tutisevaa aikaa jolloin horjuvat rakenteet, asenteet ja käyttäytymisen mallit voivat kaatua. Syksyllä voit olla toimelias kuin tuuliviiri.


YouÂ’re one of the most selfless signs of the Zodiac, and usually willing to help out wherever necessary, but today it might be wise to be a little selfish for a change! The sun/moon aspect affecting most signs suggests that youÂ’ll be pulled in two directions, but donÂ’t let anyone lay a guilt trip on you!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.