IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Taas on yksi _niistä_ päivistä menossa. Aikaa olisi vaikka muille jakaa, mutta tekemistä ei oikeastaan. Tai no, kouluprojektia pitäisi tehdä, mutta sen palautus on vasta perjantaina. Aivan ihana ilma ulkona, kävin jo kameraa ulkoiluttamassa pihalla :) Huomenna on torstai, mikä auttaa jaksamaan tämän päivän loppuun asti.
Apulanta huutaa taustalla, mikä saa oloni hieman pöllähtäneeksi. Muutenkin ihan outo olo. Ihan kuin väsyttäisi, mutta kuitenkin rauhallinen ja onnellinen olo. Tätä kai se onni sitten on. Kun ei ole itsellä niin _kunnon_ kokemusta ko.asiasta ennestään. Päässä pyörivät ajatukset mitä tekisi koulun jälkeen tammikuussa. Opiskella sitä pitäisi, kun vielä on siihen varaa - talodellisesti ja iän puolesta. Kuitenkin haluaisi olla vain, käydä töissä kenties. Opiskelu ei nappaisi yhtään. Ja varmaan kuitenkin tulee toinenkin välivuosi, kun harvat pääsevät opiskelupaikkoihin ensimmäisellä yrityksellä...
Asuinpaikan muutos olisi kyllä poikaa - vaikka tänne jäisi asioita, joista ei haluaisi luopua. Tämä paikka ahdistaa, masentaa. Samat naamat, samat asiat, samat tapahtumat - rutiinia. Ei se mitään: rutiini on hyvästä, mutta saisi siinä joskus olla jotain vaihtelua. Jotain, mitä tiedän, että täällä ei voi tapahtua. Kyllä kestän vielä ~3kuukautta, sitten on aika uusi ja uudet kujeet. Odotan sitä suuresti. Tahdon vain pois täältä pienistä ympyröistä. Nyt ymmärrän ystävääni, joka kerran valitti, että tukehtuu omalle kotipaikkakunnallensa :/ Toivottavasti elämä alkaa tästä mennä paremmin, niin kuin varmaan meneekin. Suuri kiitos kuuluu siitä _you_know_who_ , Aki <3 .
Kai sitä on mentävä työstämään sitä projektia sitten ... See ya! o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.