IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 23.04.2007 14:02

Satunnainen uhrautuja

Uhraudut mielelläsi ylitöihin, talkoisiin tai pukeutumaan rumempaan vaatekappaleeseen kuin kaverisi, mutta et suin päin. Uhraudut, jos lasket, että sinulla on varaa siihen. Jos sinkkukaveri näyttää tyrmäävältä sinulta lainaamissasi farkuissa, hän saa ne - ethän sinä ole vamppaamassa ketään. Ihan jokaisen ruikutuksen edessä uhrautuvaisuutesi ei herää - et hoida työtoverin sotkuja, jos hän on hutiloinut tahallaan, etkä uhraa lomaviikkoasi television ääressä, vaikka futishullu kumppanisi itkisi, että menossa on jotkin MM-kisat…


Olet kohtuukäyttäjä!

Suhtaudut tasapainoisesti alkoholiin. Käytät sitä enimmäkseen kohtuudella, vaikkakaan et kovin usein sylje kuppiin. Raja kohtuu- ja liikakäytön välillä on kuitenkin häilyvä, ja saatat silloin tällöin sortua juomaan enemmän kuin ehkä olit aikonutkaan. Seuraat alkoholinkäyttöäsi, muttet ole siitä huolissasi.


Pimeähkö Elli

Kenties, suurella todennäköisyydellä jopa, teet yksin ollessasi sellaisia juttuja, joille et halua päivänvaloa. Ehkä olet vegaani, mutta omissa oloissasi mässytät lihapiirakkaa? Tai vannot oopperan nimeen, mutta autossasi on vain Frederikin Parhaat? Todennäköisesti pimeä puolesi on vain pimeähkö eli asetut vastauksillasi tavallisen tallaajan kastiin. Et ole kaksoiselämää elävä tuhatkasvo, mutta ihan kaikkea et muille voi paljastaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.