IRC-Galleria

IkkunaRinsessa

IkkunaRinsessa

P.E.R.L-projekti jatq aina vaan! <3

Eduskunnan kyselytuntia seuranneena...Torstai 13.11.2008 19:19

Kiukuttaa!!!!

Voi jestamandeera noita höpötyksiä:
Kuuntelin kokoomuksen edustajien höpinöitä siitä, kuinka "lama tulee kansainvälisen talouskriisin vuoksi", vaikka rutikuiva fakta on, että
koko hempatin "kansainvälistä talouskriisiä" ei ollut edes tapahtunut ennenkuin lööpeissä jo selitettiin että lama tulee!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809138255828_uu.shtml

***

Hallitus kiittäköön "onneaan", että tuo talouskriisi tuli, sillä nykyinen hallitus pääsi puikahtamaan sen taakse piiloon!

Oikeasti he esiintyivät etusivun sankareina pelastamassa kansaa lamalta, johon heidän oma politiikkansa on Suomen ajanut!

Ja mitä ihmiset tekee?

Nielevät kaiken.
Itseasiassa esim. Kokoomus sai enemmän ääniä kuin ketään kunnallisvaaleissa!


Miksi, ihmiset: Miksi????

Eikö jo olisi aika äänestää heitä, joiden tietää perehtyneen asioihin ja tekevän muutakin kuin juoksevan "Suomi maailmankartalle" aatteidensa perässä hinnalla millä hyvänsä??

Eikä olisi jo aika siis perehtyä siihen, ketä äänestää ja mitä asioita kyseinen ehdokas ajaa ennemmin kuin siihen, kuinka karismaattinen kyseinen ehdokas mahdollisesti on tai kuinka supliikki kyseinen ehdokas on???

Eikö olisi aika perehtyä asioihin???

***

Niin, muurahainen on huolissaan.
Huolissaan siitä, että ihmiset osoittavat luottamustaan äänestämällä näitä, jotka noin selvästi laskevat yksilöiden tietämättömyyden varaan.

Huolissaan siitä, että ihmiset antavat äänensä kaksinaamaisille pettureille.

Ei kai vaimo, jonka mies lyö turpaan aina vaan, altista itseään kerta toisensa jälkeen saman kohtelun alle? Vaikka mies olisi kuinka kaunissanainen? Vaikka hän olisi kuinka älykäs ja osaisi vetää sellaista kulissia, että hän ei ole väkivaltainen;
~Kyllähän vaimo tietää totuuden! Hän on ollut paikalla! Häneen on kohdistunut se väärinkäytös!

Niin... Kyllä usein tuollaisessa tilanteessa se vaimo antaa anteeksi... Uskoo kauniisiin sanoihin... Uskoo, että omissa vaistoissa on jotain vikaa...
Uskoo mustan valkoiseksi.

Mitä yritän tässä sanoa, on, että:
Herätkää! Nyt on tosi kyseessä!

Nuo samat naamat ovat olleet tuolla hallituksessa istumassa jo iät ja ajat ja he kyllä tietävät, miten aiempiin esityksiin on suhtauduttu: He ovat olleet mukana päättämässä!
He ovat päättäneet, että toimitaan niinkuin toimitaan ja

-he ovat politikoineet hyvinvointivaltion mutaan!

Miksi ihmiset te sallitte nykyisen hallituksen (ja siis samojen tyyppien, jotka ovat olleet mukana edellisessäkin ja sitä edeltävässä..) olla edelleen mukana?

Kyllä anteeksi voi antaa, mutta uskallan väittää, ettei paljoa naurata kun kituutetaan laman kourissa.

Tämä lähetys päättyy meikäläisen osalta nyt tähän, mutta siltä varalta, että joku sellainen ihminen lukee tämän, joka vaikka kokoomukseen/keskustaan/jne kuuluu, niin:

Alkakaa nyt jo hempatti sentään tekemään yhteistyötä oppositionkin ja demareiden ja vasureiden ja kristillisten sun muidenkin kanssa!

Pahoinvointivaltiosta taas HYVINVOINTIvaltio!

~Reija Lempinen eli "thö muurahainen"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.