IRC-Galleria

IkkunaRinsessa

IkkunaRinsessa

P.E.R.L-projekti jatq aina vaan! <3

Jahas, koira vaihtui.Torstai 29.01.2009 00:05

Elikkäs meille tuleekin Antero. <virne> Ulkomuototuomarit sun muut kävi katsastamassa pentueen ja Antero on se, jonka kasvattaja siis sijoittaa meille.

Kuva vielä meitin pikku pallerosta <sydän>

Mutta sen verran täytyy aina suoriutua, että JOULUN TOIVOTUKSET sanoo muruille! <sydän>

Elikkäs:


~HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!~

Eduskunnan kyselytuntia seuranneena...Torstai 13.11.2008 19:19

Kiukuttaa!!!!

Voi jestamandeera noita höpötyksiä:
Kuuntelin kokoomuksen edustajien höpinöitä siitä, kuinka "lama tulee kansainvälisen talouskriisin vuoksi", vaikka rutikuiva fakta on, että
koko hempatin "kansainvälistä talouskriisiä" ei ollut edes tapahtunut ennenkuin lööpeissä jo selitettiin että lama tulee!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809138255828_uu.shtml

***

Hallitus kiittäköön "onneaan", että tuo talouskriisi tuli, sillä nykyinen hallitus pääsi puikahtamaan sen taakse piiloon!

Oikeasti he esiintyivät etusivun sankareina pelastamassa kansaa lamalta, johon heidän oma politiikkansa on Suomen ajanut!

Ja mitä ihmiset tekee?

Nielevät kaiken.
Itseasiassa esim. Kokoomus sai enemmän ääniä kuin ketään kunnallisvaaleissa!


Miksi, ihmiset: Miksi????

Eikö jo olisi aika äänestää heitä, joiden tietää perehtyneen asioihin ja tekevän muutakin kuin juoksevan "Suomi maailmankartalle" aatteidensa perässä hinnalla millä hyvänsä??

Eikä olisi jo aika siis perehtyä siihen, ketä äänestää ja mitä asioita kyseinen ehdokas ajaa ennemmin kuin siihen, kuinka karismaattinen kyseinen ehdokas mahdollisesti on tai kuinka supliikki kyseinen ehdokas on???

Eikö olisi aika perehtyä asioihin???

***

Niin, muurahainen on huolissaan.
Huolissaan siitä, että ihmiset osoittavat luottamustaan äänestämällä näitä, jotka noin selvästi laskevat yksilöiden tietämättömyyden varaan.

Huolissaan siitä, että ihmiset antavat äänensä kaksinaamaisille pettureille.

Ei kai vaimo, jonka mies lyö turpaan aina vaan, altista itseään kerta toisensa jälkeen saman kohtelun alle? Vaikka mies olisi kuinka kaunissanainen? Vaikka hän olisi kuinka älykäs ja osaisi vetää sellaista kulissia, että hän ei ole väkivaltainen;
~Kyllähän vaimo tietää totuuden! Hän on ollut paikalla! Häneen on kohdistunut se väärinkäytös!

Niin... Kyllä usein tuollaisessa tilanteessa se vaimo antaa anteeksi... Uskoo kauniisiin sanoihin... Uskoo, että omissa vaistoissa on jotain vikaa...
Uskoo mustan valkoiseksi.

Mitä yritän tässä sanoa, on, että:
Herätkää! Nyt on tosi kyseessä!

Nuo samat naamat ovat olleet tuolla hallituksessa istumassa jo iät ja ajat ja he kyllä tietävät, miten aiempiin esityksiin on suhtauduttu: He ovat olleet mukana päättämässä!
He ovat päättäneet, että toimitaan niinkuin toimitaan ja

-he ovat politikoineet hyvinvointivaltion mutaan!

Miksi ihmiset te sallitte nykyisen hallituksen (ja siis samojen tyyppien, jotka ovat olleet mukana edellisessäkin ja sitä edeltävässä..) olla edelleen mukana?

Kyllä anteeksi voi antaa, mutta uskallan väittää, ettei paljoa naurata kun kituutetaan laman kourissa.

Tämä lähetys päättyy meikäläisen osalta nyt tähän, mutta siltä varalta, että joku sellainen ihminen lukee tämän, joka vaikka kokoomukseen/keskustaan/jne kuuluu, niin:

Alkakaa nyt jo hempatti sentään tekemään yhteistyötä oppositionkin ja demareiden ja vasureiden ja kristillisten sun muidenkin kanssa!

Pahoinvointivaltiosta taas HYVINVOINTIvaltio!

~Reija Lempinen eli "thö muurahainen"

PirsKatti Sunnuntai 09.11.2008 00:03

Mun piräis siirtää jollain ilveellä KaiKKi matsku täältä galsusta tonne blogiini ja koneelleni ja ja ja...
-en millään jaksais.

Ajattelin kuitennii alkaa siirtämään kaikki tekstini tänne galsuun joko epävirallisesta blogistani, poliittisesta blogistani tai vuoroasumisen yhdistyksen sivuilta:
Mikä ois hyvä? Vai kaikkiko tekstit kaikista? &lt;virne&gt;

Sit tiedossa ois ainakin NäiNnnNnn paljon luettavaa.

***

Entä sitten tekstit _pelkästään_ kavereille?

Niitä ei enää tule.

En yksinkertaisesti eh-di kirjoittaa enempää, mitä nyt jo "vuodatan" noihin kolmeen eri osoitteeseen ja lisäksi editoin sen mein yhdistyksen juttuja ennen julkaisua ja koetan väsätä jotain hempatin kotisivuja ja leikkii web-neroo keskenäni ja hoitaa vielä omat asiat ja muksut niiin...

en_ehi.

Kiitos silti ihan hirveesti _erityisesti_ Irtis ja Susannah, kun ootte jaksanu lukee meikäläisen riipustuksia ja raapustuksia koko tän ajan uskollisesti täällä ja vielä kommentoidakiiiii AINA: Kiitos! &lt;sydän&gt;

Yhtälailla kiitos muille ihanille (!!!) ysteille ja kameleille (fremu, jadelles, coocos, matildainen, kikk4, maizuu, haardi, akkuhapporotta ja monet monet muut muruset);
-toivon, että jatketaan asioiden ja elämän puimista puhelimessa/mesessä/meilissä/naamakirjassa/ihan_missä_vaan: -kunhan puidaan jatkossakin, vai mitä?

***

Nyt meikäläisen kuitenkin on aika leikkii yhdistystätii ja poliitikkotätii ja kaikinpuolin siis toimistotätii, joten en ehdi kovinkaan paljon enää keskittyy "kirjoittamiseen ihan vain kirjoittamisen ilosta" ysteilleni.

Pidetään peukkua, että "sitten joskus" saa taas keskittyä ihan vaan siihenkii ihan vaan sen itsensä takiiiiii, mutta nyt kuitennii koetan panostaa noihin blogeihin, jotka on ns. "julkista riistaa". <jännä>

Ootte raksuja: Pusssss pussssss och Krammmmmmmm &lt;sydän&gt;

~ReLe thö muurahainen ja aNpiainen ja HerHiLäiNen ja reijatätipölö ja Repe ja MuijaMehiläinen Lempinen.

Suhteeni suklaaseen <3Keskiviikko 05.11.2008 00:34


"Suklaa tänne, niin kukaan
ei vahingoitu!"

"Luopuisin suklaasta,
-mutta en ole luovuttaja."

"Kun meno menee kovaksi,
kovat syövät suklaata."

"Luulen, että söin juuri
tahdonvoimani"

"Asiani eivät koskaan ole
niin huonosti, etteikö
levy suklaata voisi niitä
korjata."

"Mies ei voi elää pelkällä
suklaalla;
-nainen voi"

"Suklaa on ehdottomasti
suosituin kaikista
mahdollisista lääkkeistä,
jotka eivät varmastikaan
paranna masennusta."

"Hyvä mies kohtaa
parisuhdekriisin lujalla
otteella:
Suklaalevyllä ja kimpulla
kukkasia."

"Vartaloni oli
legendaarinen;
-nyt legenda on
leviämässä."

***

"Mun maailmassa on vaan
poneja, jotka syö pelkkii
sateenkaaria ja kakkii
perhosia <333"
Täältä löydät ennakkoäänestyspaikat Turggussesss:

http://192.49.229.35/K2008/s/aanpkat/kupaik_turku.html

Hus hus mussut ja hassut, karvatassut:
Äänestämääääääään!!!

(...ja muakii siis saa äänestää..... <virne> )

~HerHiLäiNeN

OBS: RAISIO kuulolle!!!! Perjantai 10.10.2008 14:39

Raisiossa on ehdokkaana (vasurin riveissä myöskin) Mika Nybom, numero on 84!!

Tunnen kyseisen henkilön henk.koht ja tunnen myös kyseisen kunnan sosiaali-ja terveyshuollon palvelut henk. koht. ja VOIN KERTOA ETTÄ RAISION SOSIAALIPUOLI ON TÄYSIN REMPALLAAN!!!!

-Sosiaalipuolella on työntekijöitä aivan liian vähän (ja nämäkin useimmat pätkätyöläisiä)
-Johtava työntekijä plus Raision valtuusto myöntää aivan liian vähän resursseja sos.toimelle YHDENKÄÄN ASIAKKAAN asioiden kunnolla hoitamiseksi!!
-Sosiaalitoimessa "vasen käsi EI tiedä YHTÄÄN, mitä oikea tekee"!!! Eli: Asiakkaan tilanteesta ei ole harman häivän hajuakaan ja jatkuvasti vaihtuvien työntekijöiden (jotka eivät siis kirjaa asiakassuunnitelmia lain määräämällä tavalla) tietokantoihin, eivät edes VOI perehtyä kunkin asiakkaan tilanteeseen ja lopputuloksena tehdään täysin mielivaltaisia, työntekijästä toiseen rajustikin vaihtelevia päätöksiä asiakkaan suhteen ja suurta osaa päätöksistä (=kun eivät ole edes kirjattuna!!) EI TOTEUTETA OLLENKAAN!!!
-Terveyspalvelut sijaitsevat Raision keskustasta nähden syrjässä, pitkän matkan päässä, TÄSTÄ HUOLIMATTA ITSE ESIM. EN SAANUT NELJÄN LAPSEN YKSINHUOLTAJANA, KOTIHOIDONTUELLA OLLESSANI EDES BUSSIKORTTIA TAI LÄÄKEKORTTIA!! *
-Pienen kokonsa vuoksi Raision sosiaalitoimessa on myös siksi erittäin ikävä asioida, että JOS NAAMAKERROIN EI MIELLYTÄ tai yksittäinen työntekijä ei vaivaudu selvittämään asiakkaan TODELLISTA TILANNETTA vaan päättää mielivaltaisesti että olet "valehtelija", voi täysin lain määrittämät tuet jäädä saamatta (ja jääkin!). **


*Raisiossahan EI ole toimivaa bussiverkostoa ja matkustaminen maksaa vaunujen kanssa yhtälailla kuin ilmankin, eli autottomalle asukkaalle se tarkoittaa käytännössä joko taksilla tai bussilla kulkemista terveyskeskukseen ja päivystykseen. (Täytyy muistaa, että molemmat tavat ovat tuhottoman kalliita ja bussit eivät yöllä kulje, -sitäpaitsi päivystys siirtyy Raisiosta Turkuun, joten matka vain pitenee).

*Lisäksi esim. omassa tapauksessani, JOS piti lähteä viemään vaikka nuorinta korvatulehduksen takia terveyskeskukseen, piti tietenkin ottaa kaikki lapset mukaan. Suomeksi: Maksaa neljän hengen matkat edestakaisin. Vaihtoehtona olisi ollut tosiaan käveleminen viiden kilometrin päähän kyseisen katraan kera, satoi tai paistoi, päivällä ja yöllä!

*Taksikuluja tai bussimenoja ei tietenkään saa edes jälkikäteen toimeentulotuesta. Omassa tapauksessani pienimmälläni oli infektioastma ja liuta ruoka-aineallergioita ja korvatulehduskierre. Häntä ei myöskään voinut esim. kuljettaa ulkona ollenkaan, jos pakkasta oli yli 7astetta. Erikoiruoka maksaa maltaita, sairaanlapsen hoitotuen hakeminen kesti kuukausitolkulla, autokuluihin ei sosiaalitoimi VOI normiensa mukaan tulla vastaan ollenkaan ja kun kyseinen autoni siis hajosi ja sieltä varastettiin mm.lastenvaunut, sain kiskoa lasta pulkassa neuvoloihin sun muihin. Ja korostan: HAIN KOKO AJAN APUA RAISION SOSIAALITOIMELTA KAHDEKSAN KUUKAUDEN AJAN JA TOIMITIN SINNE KAIKKI MAHDOLLISET LIITTEET JA OLIN AVOIN ASIOISTAMME, MUTTA APUA EI SAANUT!

*Omassa tapauksessani kävi myös niin, että vaikka haimme elokuusta alkaen apua (2006), saimme ensimmäisen (JA viimeisen) kerran lääkekortin sosiaalitoimelta MAALISKUUSSA 2007! Tämäkin VASTA sen jälkeen, kun ilmoitin useiden avunpyyntöjen jälkeen sosiaalitoimelle, että koska emme kerran saa apua sosiaalitoimelta, muutamme Turkuun, jossa on edes ILMAINEN PAIKALLISLIIKENNE vaunujen kera kulkiessa. Minun niskaanihan oli sadellut lastensuojeluilmoituksia mm. näiden neuvolareissujen väliinjättämisten yms. vuoksi (jonka tämänkin asian Raision sosiaalitoimi hoiti siten, että pistivät lastensuojelun työntekijät tekemään tupatarkastuksen luokseni ja kehoittivat soittamaan seuraavana päivänä ja kun soitin, totesivat että "hyvinhän sinulla on asiat hoidossa", että "pärjäät kyllä itseksesikin" -ja toivottivat hyvää joulua.

**Lisäksi omassa tapauksessani kävi niin, että eräs työntekijä ei uskonut puheisiini, vaan nimitti minua juuri "valehtelijaksi" ja käynnisti "laajamittaiset selvitykset siitä, muutanko pois Raisiosta huostaanottouhan takia", -eikä vaivautunut tutustumaan dokumentteihin, joita minulla olisi ollut läjäpäin näyttää, että a. tukea on haettu ja b. sitä ei olla saatu.
Tästä kaikesta johtuen Raision sosiaalitoimi käytti yllämainitsemaani tapausta (-eli kun tulivat tekemään luokseni tupatarkastusta-) syyksi siihen, että siirsivät lastensuojeluasiakkuuden "perässäni" Turkuun ja ilmoittivat, että "virallisella tasolla k.o. lastensuojeluilmoitusta ei voi selvittää Raisiossa, koska perhe muuttaa Turkuun, joten siirrämme tutkimuksen Turun sosiaalitoimelle"! Suomeksi: Tupatarkastus pidettiin joulukuussa ja silloin ei apua saatu ja huolta ei ollut, mutta kyseisen (silloin toimi lastenvalvojana) ihmisen toimien vuoksi tätä joulukuun tapausta käytettiin syynä siirtää (olematon) lastensuojeluasiakkuus Turkuun, jotta voidaan selvittää (olematon) huoli perheemme asioista. Eikös ollut mukava temppu?

Niin. Yllä on tiivis paketti asiaa ja myös omia, henkilökohtaisia kokemuksiani Raision sosiaalitoimesta ja sen ammatillisuudesta jne. Minua kehoitettiin ottamaan yhteyttä sosiaaliasiamieheen täällä Turussa, mutta olen tapellut oikeudessa kolmen lapseni asioissa viimeisen (runsaan) vuoden Turkuun muutettuani, joten jostain kumman syystä ei ole ollut voimia kirjoittaa laajamittaista valitusta sosiaaliasiamiehelle kaiken muun härpäkän lisäksi.
Toivon silti oikein sydämeni pohjasta, että Te ehdokkaat Raisiossa ja myös Raision asukkaat puututte oikein rautaisella otteella yllämainitsemiini epäkohtiin kunnassa, sillä omien kokemuksieni jälkeen en kyllä yhtään ihmettele, että nimenomaan Raisiossa tapahtui tämä tapaus, jossa äiti tukehdutti kaksi lastaan leluarkkuun, katsoessaan yhden muksun kanssa alakerrassa telkkaria!!! En tarkoita, että itse olisin harkinnut lasteni nirhaamista tai muutakaan, mutta Raision sosiaalipuoleen tutustuttuani voin omakohtaisesti todistaa että siellä EI TUKEA SAA!

Raisiossa sosiaalitoimen asenne on juuri tasan se, että yksin olet siihen asti, että väsyt siihen pisteeseen, että "apua" on tarjolla enää VAIN JA AINOASTAAN HUOSTAANOTON MUODOSSA!

Välimuotoa ei ole.

Resursseja ja ammattitaitoa ei ole.

Kaikenkaikkiaan siis TOIMIVAA SOSIAALIJÄRJESTELMÄÄ EI OLE!


Puuttukaa tähän, pyydän! Ja PUDOTTAKAA SIELTÄ TÄMÄN HETKEN JOHTAVAT TYÖNTEKIJÄT POIS! Aivan liian monta kertaa vastaus oli se, että vaikka olisi HALUTTU auttaa, tuli kielto johtavalta taholta! Johtavalta taholta, jolle OLI KYLLÄ INFORMOITU PERHEEMME TILANNE.

Yleensä ihmiset, jotka eivät sos.puolelta apua saa, eivät myöskään jaksa/kykene tekemään valituksia kohtelustaan ja ikävä kyllä se on juuri se pointti, johon Raision sosiaalitoimessakin nojataan:
Luotetaan siihen, että ei yksittäinen ihminen JAKSA pitää itsestään meteliä. Tämä on ikävä kyllä useimmiten totta! Harva sos.toimen asiakas (vaikka masentunut tai kiireinen yh tai mieheltään turpaan saava nainen tai kielitaidottomat maahanmuuttajat jne) jaksavatkaan tehdä valituksia! Ja kun valitus EI VAIKUTA MITÄÄN!!! Pahimmillaankin työntekijät saattavat joutua haastatelluiksi tai saada nuhtelun:
Se siitä.

Ja epäinhimillistä ja täysin ammattitaidotonta kohtelua saaneen ihmisen elämä on HYVÄSSÄKIN LYKYSSÄ pilalla.
Omakohtaisesta kokemuksestani en tämän enempää kerro, mutta sen verran VOIN kyllä paljastaa, että kyseisen ajanjakson tapahtumista on kyllä maksettu korkojen kera ja maksetaan yhä. Suomeksi:
MINÄ maksan.
PERHEENI maksaa.
Mutta Raision sosiaalitoimi EI maksa eikä kehity ja tiedän siis, että sama meno asiakkaita kohtaan jatkuu siis yhä...

Ja TÄMÄ fakta tekee minut surulliseksi.

Puuttukaa!! Minä puutun sen minkä osaan tämän kunnallisvaaliehdokkuuteni tiimoilta täällä Turussa TÄMÄN kunnan asioihin, mutta jollen pääse tyyliin joksikin kansanedustajaksi joskus, olen ikävä kyllä aseeton MUIDEN kuntien epäkohtien kohdalla!

~Power To The People~! &lt;vink&gt; &lt;hymy&gt; &lt;cool&gt;

~Reija

Me perustetaan yhdistys!!!!!!!Maanantai 06.10.2008 20:25

JEEEEEEEEEEEEEE!!!!!


Mikä yhdistys ja miksi ja kuka ja mitä ja häh ja täh...
-Se selviää sitten, jos/kun se hakemus menee läpi, mutta AiNaKin me ollaan HaeTTu patentti-ja rekisterikeskukselta LuPaa PeRusTaa k.o. yhdistys!

Kerron lisää tänne ja kotisivuille ja blogeihin ja JoKaPaiKKaaN, kunhan saadaan tieto, et se yhdistys-härpäke menee läpi!

&lt;tuuletus&gt;

Jeeeeeeiiijjjjj!!! Pitäkäähän peukkua, puput!

~HerHiLäiNeN

Pistin pystyyn kotisivut:Perjantai 03.10.2008 15:19

www.reijalempinen.net

Sivut on "hieman" raakileet vielä (en oo mikään html-nero), mutta sitä kautta pääsee kyllä sinne sun tänne.

Parantelen niitä kunhan kerkiän. <virne>

Pistin pystyyn myös "henk.koht." blogin, joten jatkan sinne "päiväkirjan" pitoa.

www.reijalempinen.blogspot.com/

Tuonne "poliittiseen blogiin" jatkan yhteiskunnallisista asioista meuhkaamista, mutta tuo toinen blogi on henk.koht. juttuja varten (harrastukset jne).

***

Tänne en kauheena ehdi juttuja enää päivittelemään (kuten ootte huomanneet), kun pitää olla niin mainostajaa/koodivelhoa/poliitikkoa että!........
-Onneksi meno todennäköisesti rauhoittuu hiukan äänestyspäivän jälkeen jne. <virne>

Ootta raksupoksuja! <pusu>

~HerHiLäiNen a.k.a MuurAhaiNennnn