IRC-Galleria

IkkunaRinsessa

IkkunaRinsessa

P.E.R.L-projekti jatq aina vaan! <3

No lifer...Maanantai 09.04.2007 03:50

Luin tossa erään ihquboxii ja siin kommentoitiin suurinpiirtein niin, et tarttee olla aika löyhäpää, jos istuu vaan himassa, kun tulee kesä ja kärpäset.

Totta,

..mut ainakin meikäläisellä on edessä muutto, töissä puurtaminen, et saa rahaa kokoon ja näin ollen esim. ajovarusteet saa pölyyntyä todennäköisesti koko kesän hyllyllä/komerossa..

*NäyPleing: Children of Bodom "Oops, I did it again"* &lt;kieli&gt;

Joo, mä siis vellon jo valmiiksi itsesäälissä, kun näyttää siltä, et kesä menee puurtaessa. Ex ois halunnu ottaa mun ajovarusteet mukaan; ois ilmeisesti halunnu ne tälle uudelle eukolleen. Totesin kuivasti, et ei käy. Mun vermeet ja sen sanon saletisti, et jonain päivänä mullakin hyrrää oma suzuki haarojen välissä.... &lt;vink&gt; ...OMA kyykkypyörä.

Niin, oon haaveillu. Haaveillu et pääsisin taas pumppiin, saisin ostettuu viljakäärmeen, uuden auton etc... Toisinaan näyttää kylläkin siltä, et haaveeksi noi jutut jääkin, mut siinä tapauksessa: Sit jää. Loppuviimeks mulla kuitenkin on perusasiat kunnossa; skidit on terveitä ja hyvinvoivia muutoinkin, itse olen hengissä jne ja ympärilläni on suurella sydämellä varustettuja ystäviä. Ei ole siis valittamista.

Rakkauskiemurat askarruttaa. Tuli taas eilen kuultua kaikenlaisia ehdotuksia, mutta en todellakaan ryykäise minkäänlaiseen suhteeseen. Hiljaa hyvä tulee, jos on tullakseen. Mä tarviin sen, että MUA piiritetään; mä tarviin aikaa. Tai totta puhuen: En mä tiedä mitä mä tarviin. <jännä> ...Tai osaa itseasiassa aikatauluistakaan sen enempää sanoa...
-Tiedän ainoastaan sen, et JOS joku mun elämään tulee, sen on oltava melkoisen varma itsestään. Mä en enää jaksa olla se, joka vie ja toinen vikisee.
-Joku muu saa nyt hoitaa sen homman.
Mä sit vikisen. &lt;hymy&gt;

"If I go crazy then will you still
call me Superman
If I'm alive and well, will you be
there holding my hand
I'll keep you by my side with my
superhuman might
Kryptonite"

&lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.