IRC-Galleria

IkkunaRinsessa

IkkunaRinsessa

P.E.R.L-projekti jatq aina vaan! <3

Vois kirjoittaa jottai...Maanantai 03.09.2007 01:35

Mielipidekirjoituksen vaikka. &lt;virne&gt; Mistäs aiheesta tällä erää----

Energiasyöpöt. Onko tuttu ihmisryhmä? Nämä herra ja rouva negistelijät, jotka ovat niin rakastuneet kieriskelemään omassa kurjuudessaan, että kun koetat jutella tälläisen ihmisen kanssa, tai vielä pahempaa PIRISTÄÄ tälläistä ihmistä, -he päätyvät jollain mystisellä tavalla imemään sinustakin kaikki mehut kuin ehtymätön kaivo.
Nyt EN sit muuten puhu aidosti masentuneista ihmisistä, sillä he eivät tilalleen mitään voi. Minkä ihminen aivokemioilleen mitään mahtaa. Mutta energiasyöpöt: Mun käsityksen mukaan nämä ESat ja ESsit ovat tilassaan vain siksi, että karttelevat vastuuta. Niin, ja saavat todennäköisesti tyydytettyä vääristynyttä turvallisuudentunnettaan kiehumalla omissa liemissään vaikka maailman tappiin asti..

Jos törmäät energiasyöppöön, juokse pakoon ja lujaa. Ei, en tarkoita, että normaali hädänalainen kaveri jätettäisiin oman onnensa nojaan, vaan jos tapaat ihmisen, joka ikäänkuin istuu elämänsä valintojen risteyksessä kuin tatti, ei OIKEASTI halua ottaa minkäänlaista apua vastaan, tarttumatta toimeen, niin: Juokse pakoon. Näillä tyypeillä kun ei missään vaiheessa ole aikomustakaan tehdä elämälleen mitään, sillä siinä tapauksessahan sitä joutuisi ottamaan vastuun itsestään ja valinnoistaan, eikä sellaista tietenkään saa tapahtua. Ei energiasyöpön mielestä.

Miksi mua sitten tälläinen asia riepoo? No, olen tässä huomannut ympärilläni sellaista toimintaa, että jotkut ihmiset auttavat läheisiään avuttomaksi pönkittääkseen itseään ja omaa egoaan. Sairaannäköistä symbioosia... On tietenkin näitä, jotka oikeasti tarkoittavat hyvää, mutta päätyvät "avullaan" vain tekemään hallaa, -sitä itse huomaamatta. Kuten eräs exäni sanoi, "hyvä on joskus parhaan pahin vihollinen". Hyviä esimerkkejä on esimerkiksi alkoholistin tai narkin käytön "sponssaaminen": Hyvää tarkoittava mummu antaa pojanpojalle rahaa, kun "sillä nyt on niin kurjaa", -ja pojanpoika käy lähimmässä alkossa hakemassa potun viinaa. Tai Neiti Uusavuton: Koskaan ei opi itse hoitamaan laskujaan ja asioitaan, kun joku hyväätarkoittava täti käy höösäämässä asiat Nti Uusavuttoman puolesta...

Joop... Mulle tuli vieraita, joten lakkaan kirjoittelemasta tällä kertaa näitä itsestäänselvyyksiä tänne, mut jatkoa seuraa taas
Kun alkaa tympiä jokin muu asia itsessä tai ympärillä. &lt;hymy&gt;

Ötyjä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.