IRC-Galleria

IkkunaRinsessa

IkkunaRinsessa

P.E.R.L-projekti jatq aina vaan! <3

Huomentaaaa...Torstai 20.09.2007 11:28

Tietokoneen tuuletin meni rikki. Avasin tän koneen niin se tuuletin kilju kuin henkee ois viety. &lt;virne&gt; Pyysin yhtä kamelia korjaa sen, mutta jos se kieltäytyy, niin täytynee opetella itse. Poraamisen päätinkin jo opetella, kun pyysin jo kahta miespuolista yksilöä hoitaa homman kotiin, eikä kumpikaan sit lopulta laittanu niitä. Mulla on iskuporakone ja akkuporakone, joten ajattelin hakee pikkusen vatupassin, teriä ja proppuja sun muita ja alkaa hommiin. Tuskinpa se mitään ruudinkeksimistä on.

Harmittaa vaan käytännön tasolla. Mä kun oon siinä mielessä perinteinen, et on hommia, joita en viittis opetella kun oon nainen. Tiedättehän? Mä voin pyörittää pullaa ja siivota ja järjestellä aikatauluja sun muita, mut ketuttaa, kun täytyy miesten hommatkin hoitaa itse: Hinata autoa, porata, korjata tietokonetta jne.

Tavallaan tuntuu siltä, että ei se ookaan niin, että naiset on "ajaneet" miehet pois kotoa, niinku joku miesten puolustaja jossain kirjoituksessaan sanoi. Kakkanmarjat: Mä ainakin olen jättänyt ihan tahallani "miehenmentävän tyhjiön" arkeeni (eli en koita olla isä ja mies, vaan äiti ja nainen). Mut eihän nää hemmetin mikkihiiret HALUA vastuuta ja täyttää sitä tyhjiötä. (Anteeksi mikkihiiri nimitys. Pistää vaan ketuttaa. Tämä sivuhuomautus niille MIEHILLE, jotka vielä ovat miehiä. Vaikka alankin uskoa että "kunnon mies" on joku urbaani kaunpunkilegenda...) <jännä>

No joo. Vois luulla, et oon katkera ja tottavie olenkin. &lt;hymy&gt; Tuupataan tupa täyteen tenavia ja sitten juostaan tyydyttämään omia tarpeitaan. Pumppaamaan lihaksia ja hankkimaan hienoja autoja ja taloja jne ja kehdataan vielä kitistä jälestä päin joka hempatin asiasta. Lapsen tapaamisetkin on usein mitä sattuu, kun "on töitä", "on kipee", "on harrastuksia", "on matkoilla"... Sviddu: Ne mukelot tarvii sitä isää nyt, eikä viidestoista päivä! Ugh, olen puhunut. &lt;virne&gt;

Tulipahan purettua taas tätäkin vyyhtiä. Isättömien lapsien sukupolvi. No, onneksi monilla lapsilla on sentään vielä toinen vanhempi, vaikka ennenaikaan olikin molemmat. Nyt kyllä onkin ollut puhetta näistä tietokonepelien kasvattamista, tyhjien kotien lapsista... Mitähän niistäkin vielä sukeutuu? Perhana, kun aikuiset muistais kasvattavansa tulevaisuuden aikuisia! Että ne skidit tarvii vanhempiaan Nyt, Huomenna, Sitä Seuraavana Päivänä... Murr.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.