IRC-Galleria

Iridal

Iridal

I need a change of skin.

Yes i know you're the jealous type. Tiistai 25.03.2008 21:29

Vitun Levykauppa Xn kusipäämyyjät kun ei aukase liikettä ensiviikon tiistaina aikasemmin. D: Ois voinut saada ostettua Miyavin liput sieltä, mutta EI VÄKISIN SITTEN. Kello 8.30 panttaamaan tiketin sivuja että josko sais varattua liput sitten sitä kautta. Sitten ammun jonkun jos sivut menee tukkoon eikä mitään lippuja saa. Siinä vaiheessa vois tarkkailla huuto.nettiä varalta jos lippujen hinnat ei nousis ihan pilviin siellä.

Mira oli kiva tänään kun tuli kaupunkiin hihhuloimaan. Ostan sulle sen pissispaidan synttärilahjaksi vielä hehheh. Mäkkiläskit iski vaihteeksi mutta ihanaa oli päästä taas kasvokkain vaihteeksi jorisemaan. Aina loppuu aika kesken, ainakin siltä tuntuu. Mahtavaa oli nähä, oot ihana. Onnea korvalle.

Aurinko paistoi tänään ihan mahtavasti, alkaa tuntua jo keväältä. Rakko kengässäkään ei jaksa masentaa, mitä nyt tekisi mieli ampua yhden nimeltämainitsemattoman tyypin pää irti mutta ei mitään ihmeempää.

Ootan vaan että tulis Gravimiitti tai jotain muuta mahtavaa. Kevääseen pakko saada jotain potkua. Sitä tosin hidastaa vähän koeviikon haamu, mutta se kait menee jotenkin sitkuttamalla läpi. Huomenna aattelin koulun jälkeen kyselemään kesätöistä puutarhalta koulun läheltä ottaisko ne kesäkuussa apulaisia. En uskalla luottaa siihen että ihan välttämäti saan kaupungilta töitä. Voisin mennä myös kyselemään pelastusarmeijan päiväkodille myös. Olin siellä joskus vuonna kivi ja kikkeli tetissä.

Tulipas pitkä selitys. :D Mutta aivan kyllä juuri näin, just aivan kyllä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.