IRC-Galleria

Iridal

Iridal

I need a change of skin.
..elikkä siis se keikka! Mentiin Marjutin kanssa parvelle kun Mira, Janita ja Matias meni sinne lössiin alas. Parvella oli aivan hemmetin kuuma, ihan kun ois ollu saunassa ja ilma seisoi. Hiki alkoi virrata heti kun pääsi sinne. Porukkaa oli ahtautunu parvelle aika paljon, mutta mukavammat olot oli mitä alhaalla. Ihmiset alko kiljumaan Miyavia varmaan puoli tuntia ennen keikkaa. (Korvat oli mennä kun melkein siinä korvan juuressa kolme innokkainta kiljui) Paikoilta näki hyvin ja jännitys kasvo pikkuhiljaa ja tuijotin ihan kikseissä sitä lavaa ja odotin että ite mies tulis lavalle. Loppujen lopuksi valot pimeni lavalla ja siitä se lähti!

Miyavi tuli lavalle kauniisti ja näyttävästi, vaaleanpunaisen varjon alla. Yleisö räjähti huutamaan kun mies astui lavalle mutta kirvoitti vielä isommat aplodit kun Miyavi laski varjonsa ja tarkkaili yleisöä vihkansa takaa. Miehen liikehdintä näytti aivan ihanalta! Koko keikan aloitti JPN pride ja siitä eteenpäin, huhhuh.. Oli pakko laulaa ja huutaa/kiljua/karjua muun yleisön mukana ja vaikka olo oli niin tukala niin tuntui silti että voisi jäädä siihen hetkeen ikuisesti. Tunnelma ja ihmisten innostus tuntui aivan ihanalta. Miyavi kiusasi yleisöä ja heitti läppää siitä miten ihmiset alkoi hurraamaan aina mitä tahansa tämä tekikin. Ihmismassa velloi mukana ja Miyavi sai yleisön mukaan upeasti. No minä mukaan lukien. Jossain vaiheessa tärisin ihan kunnolla eikä meinannut saada happea mutta ei siinä mitään kun oli niin pirun kivaa! Tais kysyäkkin ihan suomeksi että 'onko kivaa?' ja vastas siihen jotain 'mulla on!' XD MUTTA SE KITARA EI JUMALAUTA! Ja bändi veti hienosti myös, ei hitto.

Ihanaa oli myös kun väliajalla tuli ohjaksiin Ted ja tämä soitteli omia versioitaan Miyavin kappaleista ja ai että ne kuulosti hyviltä. Mahtavaa oli myös että kuuli vanhempaakin tuotantoa, eikä pelkästään tätä uudempaa. Parhaiten jäi mieleen varmaan näistä uudemmista Ossan Ossan ore Nanbo ja toiseksi viimeisin Are You Ready To Rock. Jälkimmäisessä oli kuulemma tarkotus huudattaa ihmisiä todella pitkään ja sitten sanoa heiheit ja häipyä. Ihmiset kilju encorea (vaikka semmoista ei ollut alkujaan tulossa) MUTTA Miyavi soitti sitten yliakaa ja veti vielä encoren encoren ja ah. Oltiin jo lähdössä Are You Ready To Rockin jälkeen, mutta palattiin vielä sitten takaisin kuuntelemaan hetkeksi. Olo oli kiva hutera mutta ostin yhen keikkapaidan ja hankkiuduin ulos sitten. Kaikkea ihme häslinkiä tuli sitten keikan jälkeen mutta siitä en jaksa nyt kirjottaa.

Funky Monkey Vibration~~~

KIIITOS! KAIKILLE. Ihmisille, miyaville, jeesukselle, budhalle ja mangumille ja kaikille ihmisille ketä ennen keikkaa tapasi jiiänee.

Kauhea sepostus, jospa joku jaksaa lukea 8DDDDDDd

MUTTA HAISTAKAA TE PASKAT JOTKA NIITÄ KAMEROITA VILKUTITTE KEIKALLA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.