IRC-Galleria

Iruna

Iruna

on kahden pojan äiti <<33

Sinulle rakas! <3Maanantai 08.10.2007 14:58

Maailmani


Olet minun suurin onneni. Viet minut meidän maailmaamme, jossa saamme olla kahden. Siellä ei sanoilla ole niin suurta merkitystä kuin teoilla; kaikki on hyvin. Silloin, kun muut estävät meitä karkaamasta onnelaamme, riittää pelkkä katse ja ajatuksissani olemme kahden.

Sinä annoit minulle vapauden rakastamalla minua ja sen kautta teit minusta paremman ihmisen. Muutat minua yhä -aina kun olet seurassani- ja opetat minulle enemmän elämästä ja rakkaudesta.

Olet minun suurin rakkauteni. Olet vienyt minulta taidon kirjoittaa, sillä minulla ei riitä sanoja kuvailemaan sinua. Kaikkein parasta tarkoittava sana: "täydellinen" on aivan liian vähättelevä, kun yritän kirjoittaa sinusta. Mielestäni parhaiten sinua kuvaava sana olisi "sinä", mutta muut eivät voi ymmärtää, mitä kaikkea se sisältää. Siinä on kaikki maailman hyvä ja tavoittelemisen arvoinen: sinä.

Sinä olet tehnyt päivistäni ketjun, jossa jokainen lenkki on edellistä parempi, kestävämpi ja kauniimpi. Maailmani on sinun ansiostasi parempi paikka ja sinä olet sen keskipisteessä. Sinä olet huumeeni, jota minun on jatkuvasti saatava lisää.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.