IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

niinpa niinMaanantai 08.10.2007 07:31

keskiviikkonahan oli siis ne Tiffanyn 24vee juhlat vietnamilaisessa raflassa, unlimited ruoka ja juoma koko illan. no sehan karkasi sitte ihan lapasesta vimosen paalle.ku silmat rapsahti auki torstai-aamuna, oli siina sitte miettimista etta missa sita ollaan..muisti alko sitte palaan hieman patkien ja kavi ilmi, etta meika on n.35 kilsan paassa kampilta uskonnon-opettajan talossa sen tyttaren huoneessa..mutta eipa menna enempaa detailseihin..suburbia oli nimeltaan Mordialloc, aluks ei ollu kylla mitn hajua etta missa pain maapalloa ollaan menossa mutta pois on paastava!
kylla siina tuli taas taputeltua ittea olalle etta hyva jii-pee, oot saanu ittes taas aikamoiseen kiipeliin.etta meika on hyva siina hommassa!sain luikittua kuiten tieheni ja olihan se helpotus hypata junan penkille ja painella kotiin nukkumaan. ilta meni toissa tuskaillessa.

perjantaina oli sitte lahto Mornington Peninsulaan surffaileen ja melomaan ja sita rataa. Meika oli ihan innoissaan ja junamatkalla piti sitte alkaa leikkimaan kameralla. ja niinpa tietenki sitte siita loppu akku ennenku mie ehin ottaa kuvan kuvaa koko reissusta. hyva mina.
paivalla sitte karautettiin sellaseen niemeen jossa oli iha huikeen iso riutta haineen poikineen.hiphei. edellisena kesana oli kuulema yhella mean opettajan tutulla lahteny jalka omille teilleen reidesta lahtien kesken surffauksen. pikkasen laitto mietityttaan se veteen meno ku meika viela astui jonku perhana piikin paalle rannalla ja kantapaasta tuli sita punaista nektaria aika vuolaasti..mutta ku kerran siella asti oltiin nii ei jaksanu enaa hait pelottaa, jos lahtee kinttu irti nii sitte lahtee.
no mutta ei muuta ku surffi bootyt jalkoihin ja aaltoja pain sellasella puhallettavalla kahden hengen kanootilla.eka melottiin ulapalle riutan keskelta ja sitte huukattiin laidoille jossa oli isoimmat kivet ja sita myote isoimmat aallot.ne oli kylla ihan uskomattoman isot ja mahtavat! ja se voima jolla ne vyoryy kohti on kylla sanoinkuvaamaton.

Onnistuttiin sitte pitkallisten melomisien jalkee nappaamaan yks jattiaalto Nicin kanssa. Satuttiin vaan kaantyyn poikittain just aallonharjalla joten kyllahan se kuopasi aika lujaa vatsanpohjasta ku se aalto nappas messiin! meika vaan huusi ja nauro onnesta ku me viiletettiin vesimassan paalla sellaset 35 metria! sitte yhtakkia tajuntaan iski, etta kohta lahtee pesukone kayntiin ku taa aalto flippaa meiat ympari. ja sittehan se tapahtu ja maailma pyorahti joitakin kertoja ympari! meika tuli takas pintaan n.50 senttia sellasen helkatin iso kiven vieresta, onneks ei paakoppa osunu siihe, meika ois meinaan tainnu jaada toiseks vaikka kovapainen oonki.
surffaan ei paasty ku naa aallot oli sen verran kaukana rannasta etta ei ois jaksanu meloa sinne surffilaudan kera. joku toine kerta sitte

Ilta meni Scottin iskan luona grillatessa ja tulipa sitte huitastua pullollinen punaviinia ja joitakin bisseja kitusiin ku me mollotettiin pore-altaassa 6 tuntia :D
lauantaina tuliki sitte akkilahto ku mie herasin olohuoneen sohvalta. Adamilla oli meno toihin joten kokka kohti kotia, unta palloon ja sunnuntaina toihin.
eilinen tyopaiva oli musertava. mie paistoin valehtelematta yli 400 pitaleipaa nalkaisille puutarhatontuille paivan aikana. Kajareista pauhas taustalla Johny Cashin Folsom Prison Blues ja oloki oli sen mukainen..Caulfield Racecoursella oli menossa puutarhamessut ja voi viulu sita asiakkaiden maaraa. rankka paiva. ja tulin vielapa kipeeks ku piti pakastimessa ravata. nyt on kurkku kipee ja seksikas raspikurkku-aani.

Nyt pitaa sitte alkaa raivaan pienemmaks tata rastitoiden maaraa. koulu loppuu 2 viikon kuluttua (Tov Tov elikka Hyva Hyva hepreaksi) ja edessa on tentteja sun muita diipadaapa tehtavien palautusta. tulee aika raskaat 2 viikkoa.

palaillaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.