IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

my name is Love, Matthew LoveMaanantai 15.10.2007 15:58

Oulrait, takas sivistyksen ja lampimien sankyjen parissa Melbournessa! Elamani ensimmainen motoGP takana, puolen miljoonan muun katsojan seassa..

Viime torstaina meika taas hajoili kouluhommiin yliopistolla. Sitte napsahti. Soitto Jussalle, illan suunnitelmat lukkoon ja baanalle! Jussa oli jossaki gaala-illallisella Crown Casinolla, soitti sitte mulle ku kyllasty pyoriin kovat kaulassa ja ehotti etta mennaan St. Kildaan (kaupunginosa) ottaan hieman maljaa suomalaiseen tyyliin. Mehan polkastiin taksilla sinne, pidettiin hauskaa koko rahan edesta ja aamulla meika sitte taas ihmetteli etta missa ollaan..
...En taaskaan ollu nimittain kotona..

Ei muuta ku taksi alle, soitto Henrikille ja hyppays junaan. Kiskoja pitkin tuli puoteltua sellaset 60 kilsaa Cranbourneen josta Nils tanskanmies koppas auton kyytiin ja sitte paineltiin Philip Islandille hymy huulilla.
Perjantain toista en myohastyny ku 6 tuntia ja meinasin saada fudut silta seisomalta.Uups.
Perjantai-iltana meika tapas muut mean possesta eli 5 tanskalaista, yhen svedun (Luleosta kotosin) ja tietty Henkan Helsingista. Pojat paineli leirinta-alueelle rannekkeineen paivineen MUTTA ku mulla ei ollu viela omaa henkilokorttia nii Sonni jai sitte tylysti ulos alueelta.

Eipa siina mitn, meikahan hyppas heti seuraavaan bussiin ja painelin saaren paakaupunkiin Coweniin omin pain. Mitapa siina jaada turhaa ihmettelemaan ku painella menolle vaan!
Taa kaupunki/kyla oli viitta vaille tayteen ahdettu motoristeista ja paikallisista jotka oli purkautunu kaduille vuoden kiireisimman viikonlopun kunniaksi. Joka paikassa oli tietty ihan sikakalliit hinnat ihan vain meita rakkaita turisti-hoponassuja varten.
Itseni mainiosta seurasta nauttien meika tilas 5 lajin illallisen The Hotel (omaperainen nimi joo) nimisessa raflassa. illallinen sisalsi alkupaloiksi 2 olutta, ison pihivin, ruokajuoma-oluen ja sitte jalkiruuaksi iha sairas pala sitruuna-marenki kakkua.. oli oikein iso ja paksu olo tan herkkuhetken jalkeen :P
Sitte viela irkkupubin ja Guinness-tuopin kautta takas leirinta-alueelle. Olihan siella kylma! Vetta tuli niinku ampareista konsanaan (ei puuttunu muutaku alas lentelevat amparit) ja meika suunnisti siina myrskyssa pilkkopimeassa takas autolle. Ei muutaku penkki takakenoon ja silmat kii. vartin jalkee tuli nii kylma etta meika puki paalle kaikki vaatteet jotka olin pakannu messiin! seuraavaks vuorossa yritys nukkua takapenkilla. ei mitn toivoa ku selallaan oli polvet suussa. meika paatyi sitte solmimaan extra t-paidat varpaiden ymparille ku ne meinas paleltua irti. paan mie jatin takapenkille ja jalat pujotin etupenkille, oikein ergonominen asento.
tunnin mie sain siina nukuttua ja sitte painelin suoraa toihin.

Meilla oli lampaanleikkaus koju ihan siina paasuoran maalilipun vieressa, ei pahat nakymat ollenkaan! jumantsuikka ne pyorat meni lujaa, sissos. Lisaks n. 100 metrin korkeudella radan ylla lenteli F-18 havittajia naytostyyliin koko viikonlopun ajan. Meikalaiselle lyotiin se kulkupassi kouraan ku nain pomoa ekan kerran. Otin sitte hetken jalkeen isomman mulkasun sita kohti etta mitas siella passissa lukeekaan. No siinahan oli ihan jonku random-heebon naamarikuva ja nimena koreili alla Matthew Love! Noh, meika sitte pyori viikonlopun ajan feikki-henkkareiden kans motoGPssa ja esittelin itteni Matthewina :D ihan vaan Matt kavereiden kesken :P koettakaapa ite pyoria motoGPssa viikonloppu vaaralla nimella. ja talla kulkupassilla paasi melkeen mihin vaan seikkailemaan.

Vuan eipa siina paljo ehtiny kisaa katella 2 paivan aikana ku pomo huusi naama punasena kaikille tyontekijoille koko viikonlopun ajan. Ihmeporukkaa, haukkuvat kaikkia tyontekijoita kokoajan ja vaativat yha nopeampaa ja nopeampaa tyota. Meika meinas ihan suoraan sanottuna laimia naaman uusiksi toiselta pomolta, sellaselta 50vee kreikkalais-ukolta. ois voinu menna hiljaseksi jos meika ois hivauttanu nenan niskaan aijalta. Vitun kreikkalaiset kusipaat.
pari naistyontekijaa alko itkeen ku taa ukko ja sen vaimo huusi kaikille koko ajan. meika ei tata paskaa alkanu kuunteleen joten mie paatin hieman avautua kohteliaasti suomalaisten kirosanojen avustamana. Hieman ne ihmetteli ku suomalaine nuorimies huutaa takas. ei ollu vissii tottunu moiseen.Olipa mukava riidella pitkasta aikaa!
Me tehtiin 1 kokonainen souvlaki keskimaarin 1,5 minuutissa ja se oli kuulemma liian hitaasti. Mie levitin lihaa pitaleiville vklopun aikana valehtelematta 900 souvlakiin. yks tallane rulla maksaa 10 dollaria jote pelkastaan meikan panoksella ne teki 9000 dollaria. ja meikan linjasto oli vaan yks neljasta! ja silti naa paskiaiset ei ollu tyytyvaisia.
Pitaa vakavasti miettia tulevaisuutta tassa lafkassa.

Lauantai-ilta oli oikein lupsakka, hivautettiin tulet siihen teltan vieree, kateltiin tahtia, nautittiin livemusiikista ja juotiin tietenki neuvoa-antavia..
Oli muutes aika villi meno leirinta-alueella. Parrakkaat motoristi uroot poltti siella kumia ja ajelivat ympariinsa tuhannen paissaan.. Pari veikkoa innostu huuattaan pyoriansa munasillaan ympari aluetta ja sitte ne keksi alkaa heitteleen bensalla taytettuja kaljatolkkeja nuotioon. aina valilla perse nousi itestaan penkista ku naa tolkit rajahteli ilman mitaan varotusta..

Tunti unta palloon ilman makuupussia poikien teltassa, heratys ja toihin. Vittu mika paiva. huutoa ja hampaiden kiristelya. mulla tuli savua korvista paivan paatteeks. Lamminta oli n.28 astetta ja ihmismassan laskemiseen ei meikalaisen sormet riittany..

soitin Claudiolle ja Mirkolle (italiaanoja) hyppasin autoon ja sitte lahettiin puotteleen takas Meliin. Satuttiin vaan osumaan keskelle motoristien kulkuetta, ei voi sanoinkuvailla sita matalaa moottoreiden jylinaa jonka keskella me ajettiin 3 tuntia auringon laskiessa horisonttiin! Oli kyykkya, customia, harleyta, pappamopoa ja kaikkea silta valilta! en oo ikina kuuna paivana nahny niin paljon moottoripyoria samassa paikassa! Koko australian motoristit kokoontuu aina tahan koitokseen ja meno oli sen mukaista.
Jos Make-serkku kultaseni luet tata tekstia nii toivottavasti itket ittesti uneen :P oisit varmaan kussu hunajaa jos oisit ollu messissa!

mutta joo, palaillaanpa taas astialle, nyt sita ollaan taas yhta kokemusta rikkaampia. Uusiks ottasin vaikka heti mutta ilman kreikkalaisia kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.