IRC-Galleria

Istharium

Istharium

Every ounce of my weight is a failure

Selaa blogimerkintöjä

Kissavainaan mysteeriSunnuntai 08.05.2011 02:42

Meidän Vilma-kissa hävisi eilen. Siitä ei ole kuulunut mitään kohta viimeiseen kahteen päivään. Ei ole nähty missään jne. Lopulta lähdin meidän lähelle olevalle valtatielle tarpomaan ja etsimään rakasta Vilma-kissaamme, jos auto olisi töytäissyt hänet hengiltä.
Noh, lähellä bussipysäkin vierustalta löytyi kissanruumis. Kattelin vähän sitä, että onko tuttu otus kyseessä, mutta ei siitä saanut mitään selvää, kun sen kissan karvat oli lähteneet ja muutenkin aika tummaksi muuttunut. Kävin kotona vierestä hakemassa työhanskat ja lakanat, joihin kääriä tämä kissaparka. Tallustin sinne ruumiin luokse ja se oli sen verran jo maan alla se kissa, että se piti vetää maasta pois saadakseni sen lakanalle. Käärin sen lakanaan ja kävelin metikön kautta kotiin.
Aluksi olin aika positiivinen, että se oli Vilman ruumis, mutta nostettuani sen kuolleen kissan, niin tajusin sen kissan olleen kuolleena jo vähintään viikon. Ei se Vilma voinut olla, mutta voin olla toki väärässäkin. Tuskin päivän verran kuolleena ollut kissa hautaannu puoliksi maan alle noin tehokkaasti. Mun porukat tulee huomenna kotiin ja katsastaa sen ruumiin, onko se meidän vai jonkun muun lemmikki.

Vähän hankalaan saumaan tulee tämä tapahtuma. Kissa häviää -> Kissa ruumis tienvarrella. Samoin mun yksi kissoista kuoli pari viikkoa sitten, niin kuin siitä tänne aiemmin kerroinkin.

Toivotaan, ettei löytämäni kissa ole Vilma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.