IRC-Galleria

huh hellettä !!Maanantai 19.06.2006 21:40

olipas kiva viettää päivä vihreässä ford transitissa varsinkin kun ulkona oli helvettiäkin kuumempi ja voit kuvitella kuinka kuuma siinä rotiskossa oli kun sillä kaasutteli pitkin kehää. vanha luumu, hiestä märkänä koko päivän vaikkei olekaan tehny mitään muuta ku ajanu sitä romua.

aamulla heräsin kuudelta ja lähin vähän enne seiskaa vallikallion shellille venaamaan et jani tulis hakee mut duuniin. mut toisin sitten kävikin kun sen herätyskello ei herättäny. ja mulle ei tietenkään tullu mieleen soittaa sille ku kelasin vaan että "kyl se sielt kohta tulee!"
olin siis kasin pintaan lentokentällä. kaheksasta puol kuuteen ja yheksä egee tunnilta kaiketi, ni ei ole kovinkaan paha. harmi vaan että se on hirveetä kaahaamista, en haluu menettää korttiani niinku sille jannulle kävi. mut ilman sitä jannua, en periaatteessa olis ees duunissa vaan joisin jossai himassa kaljaa. :)

onneks duuni alkaa huomenna vasta puol kymmenen. mut joudun silti herää vitun aikasi ku joudun lähtee hakee sitä kortitonta enne sitä jostai tapanilasta. tsägällä ja janin avustuksella pääsin himaan. huhhu. ärgh, örgh ja öfldgö.

ilmeisesti sieltä maksetaan palkka joka toinen viikko et kohta omistan taas hieman rahaakin. :)
ja helvetti soikoon sitte se auringon paistaminenkin loppu kun pääsin himaan. jee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.