IRC-Galleria

apua !Keskiviikko 20.12.2006 00:47

Vitun eko_terroristi ku perkele !


Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja Toma sota balcu

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.
eko_terroristi:lta otin linkin tähän...

Ekstrovertti ----*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija

Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.


just de. ? :D

huh hellettä !!Maanantai 19.06.2006 21:40

olipas kiva viettää päivä vihreässä ford transitissa varsinkin kun ulkona oli helvettiäkin kuumempi ja voit kuvitella kuinka kuuma siinä rotiskossa oli kun sillä kaasutteli pitkin kehää. vanha luumu, hiestä märkänä koko päivän vaikkei olekaan tehny mitään muuta ku ajanu sitä romua.

aamulla heräsin kuudelta ja lähin vähän enne seiskaa vallikallion shellille venaamaan et jani tulis hakee mut duuniin. mut toisin sitten kävikin kun sen herätyskello ei herättäny. ja mulle ei tietenkään tullu mieleen soittaa sille ku kelasin vaan että "kyl se sielt kohta tulee!"
olin siis kasin pintaan lentokentällä. kaheksasta puol kuuteen ja yheksä egee tunnilta kaiketi, ni ei ole kovinkaan paha. harmi vaan että se on hirveetä kaahaamista, en haluu menettää korttiani niinku sille jannulle kävi. mut ilman sitä jannua, en periaatteessa olis ees duunissa vaan joisin jossai himassa kaljaa. :)

onneks duuni alkaa huomenna vasta puol kymmenen. mut joudun silti herää vitun aikasi ku joudun lähtee hakee sitä kortitonta enne sitä jostai tapanilasta. tsägällä ja janin avustuksella pääsin himaan. huhhu. ärgh, örgh ja öfldgö.

ilmeisesti sieltä maksetaan palkka joka toinen viikko et kohta omistan taas hieman rahaakin. :)
ja helvetti soikoon sitte se auringon paistaminenkin loppu kun pääsin himaan. jee.

[Ei aihetta]Perjantai 03.02.2006 00:46

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.

nukuttaisi, muttei jaksa nukkua.Torstai 29.12.2005 02:28

Gentlemania kuuntelen videon muodossa ja jammailen. :) ei vois parempaa olla. limpparikin on hyvää. tosin jotai halpista toi on. :P

Huomenna koittaa taas hallivuoropäivä. En ehk jaksais mut kai mä jaksan kun aamulla heräilen. :P Noorallekkin pitäs käydä ostaa myöhästynyt joululahja.Hajuvettä kelasin.

Gentlemania kun kuuntelee tulee väkisinkin mieleen viime vuoden proskate ja sen jatkoilla soitti Puppa J ja Tasottavat. Sepäs se olikin kivaa olla siel jotai porskuttamassa :D vai eiko hä, olikohan ne tänä vuonna ne prooskatet. en jaksa muistaa olen kovasti uninen. ^^

Joop, Noorakin siellä stockiksessa kohta varmastikkin. huomisen se on siellä ja taas perjantaina se paijjaa mua, jea <3 :)
Puolisen vuotta tuli kuluneeksi tossa 23.12 siit ku alettii seukkailee :Don se tyttö kyllä niin kkkiva :) <3

Hohhoh, kaskun se on kokoajan siellä tukholmassa xD

Aijoo, se joulukin meni tossa joo. ei ollu mikään paras joulu. Lahjojakaan en pahemmin saanut... Olinkohan sitten kovasti tuhma??? ...

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.11.2005 19:51

tylsääää, tyhmää ja kaikkea siltä väliltä. :<

Tyttö otti ja lähti laivalle. huomenna on tukholmassa. ägh, kova ikävä jo nyt vaikka vasta vein sen sinne terminaaliin.

tucca.Torstai 10.11.2005 14:08

noninininiii, hiukset leikkautin eilen. lyhyeksi meni. huu.. :D

Quume.Keskiviikko 09.11.2005 01:09

on siis kuumetta, autokuumetta ! kovasti tehnyt mieli vaihtaa autoo tässä muutaman päivän aikana. Almera kelpais, joo ! ei tästä aiheesta enempää koska todennäkösesti en saa autoa vaihdettua pitkiin aikoihin koska olen persauki. :D no ei tästä enempää.

Ollut ihan hupaisa päivä. Hengasin kahviossa jonkusen tovin jne. Sit äsken tulin joonakselta himaan, pelattii taas änärii ihan kybällä. :D NHL93 <3 haha.

Skeittaamaankin tekisi mieleni jopa mennä. Tullu skeitattua puoleentoista viikkoon. Ei oo vaan oikee hotsittanu ennenkuin nytten sitten. :P

Olavikin kyseli jos vaikka lähtisin sunnuntaina katsomaan looptrooppia nosturiin. 16egee kuulemma liput, jou ! Mutta ei nyt kyl varmaan tällä kertaa. :D

Nytpä syön nameja :)

flunssa.Maanantai 31.10.2005 03:46

joop, olevinaan joku flunssanpoikanen. nokka tukossa ja kaamea yskä. ei pahemmin öitä saa nukuttua kun yskittää kovasti nii ! joop, voisin mennä nukkumaan.

Heräsinpä sitten aikasin, kuskasin mummia kaupungille ja kävin sokkarissa aamukahvilla. nastaa, EI ! laitoinpa hakemusta varastohommiin, jeop. oisi kivaa jos vaikka duunia sais tähän joulun alle. saisi vaikka nooralle ostettua jotain kivaa joulupukin konttiin. :)

Ankeaa kun ei ole lunta ollenkaan maassa, mutta on kylmä. Ennemmin niin päin että olisin kylmä ja lunta maassa. :) se on se talvi se, vaikken kovasti talvesta välitäkkään mutta kuitenkin. Kovin on virkeä olo kun heräsin näin aikasin, normaalisti kun herää siinä puolenpäivän jälkeen on ihan pihalla että mitä pitäs tehä. Ja yön sain jopa nukuttua hyvin, ei yskä kovasti haitannut, onneks. :)

KESÄ !Lauantai 29.10.2005 21:11

tulispa jo kesä. xD eiku, tulispa jo jotai lunta oikee kunnolla, ei jaksais tollasta liukastelu kelii kauaa. on jäätä vaa joka paikassa. nyt ei taida kyllä ollakkaan mitään, kun on niin lämmin tuolla. ;P joo, ei mulla mitää asiaa taaskaa ollu tänne kirjotettavaks, kuhan jotain ajattelin sepitellä. et olisin kuul ku kirjotan tätä päiväkirjaa :P